Meglepő döntést hozott az olimpiai bajnok

Visszavonult az olimpiai és Európa-bajnok kajakos, Dombi Rudolf.

2018. január 12. 17:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Világ- és Európa-bajnok, BL-győztes játékost igazolt a Szeged A handball-planet.com úgy tudja, hogy a 32 éves spanyol balátlövő-irányító a szezon végén távozik a Vardar Szkopjétól, és a Tisza-partiakhoz csatlakozik.
Macron: Európát a liberális úton kell tartani A liberális demokrácia Európa identitásának alapja Európa közös identitása az alapjogok és az emberi jogok tiszteletben tartására épülő liberális demokrácián alapul - jelentette ki Emmanue...
Így épült Budapesten az új nemzeti stadion 70 éve kezdték meg egész Európa akkori legnagyobb építkezését. Az alkotás diadala volt.
A Wenger-korszak mélypontján az Arsenal Gyűjtik a negatív rekordokat a Newcastle ellen is , Lassan az Európa-liga indulás is veszélyben
A Vén Európa ment az Oktogonon
Bacskai Balázs technikai KO-val győzött a nagyváradi boksz gálán A korábbi amatőr Európa-bajnok mérlege a hatodik profi mérkőzése is makulátlan.

Hétgólos focithriller után búcsúzott Gulácsi csapata az Európa-ligától A Salzburg csodát tett a Lazio ellen, az Atlético és az Arsenal nem nyert, de ott van a legjobb négy között.
Európa szétesésének veszélyét érzi az cseh és a szlovák kormányfő "Érzékeljük Európa lehetséges szétesését politikai és gazdasági darabokra" - jelentette ki Peter Pellegrini, minap kinevezett szlovák miniszterelnök első külföldi útján Prágában cseh kollégája,...
Nyugat-Európa leghosszabb fűtött kerékpárútját építik meg Hollandiában Egy 1,7 kilométeres szakaszt fog fűteni a közeli papírgyár.
Brit politikus: Orbán Viktor Európa legerősebb vezetője Az UKIP nevű brit függetlenségi párt volt elnöke, Nigel Farage sem felejtett el gratulálni Orbán Viktor európai szinten is történelmi léptékű győzelméhez.
Az eredmény egész Európa szempontjából jelentőséggel bír 2014-ben nem sikerült az ellenzéknek a teljes összefogás, most pedig a taktikai összefogás is kudarcot vallott, a stratégiájuk finomításra szorul mondta az elemző a közrádióban.
Naná, megjött Verhofstadt is Guy Verhofstadt: Egész Európa önökre figyel Sorsdöntőnek nevezte a vasárnapi választást Guy Verhofstadt volt belga miniszterelnök