Meglepő döntést hozott az olimpiai bajnok

Visszavonult az olimpiai és Európa-bajnok kajakos, Dombi Rudolf.

2018. január 12. 17:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Már a születéskor eldőlt Az egyik szőkésbarna, csupa erő, csupa izom átlövő, a másik barna hajú, szálkás szélső. Előbbi apja is válogatott volt, utóbbi unokatestvére BL-t nyert a Győrrel. Az Európa-bajnokságra készülő férfi-k...
Az USA olyan repülőt adott Norvégiának, ami csak a Call of Dutyban létezik Donald Trump egy sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az Államok F-52-esekkel járult hozzá Észak-Európa védelmének növeléséhez. Pont olyanokkal, amiket az Advanced Warfare-ben vezethettünk.
Konzultációt javasoltak az EU jövőjéről A Med-7-ek leszögezték, hogy Európa minden polgárának joga, hogy félelem nélkül éljen, aminek a feltétele a biztonság.
Európa legjobb színésznője az I/I-ben! csütörtök 23.00 Az I/I Azurák Csabával témái: kampánystart  csatazajban, avagy stratégiák a választások célegyenesében. A műsor vendége lesz még Borbély Alexandra, a nagysikerű Testről és lelkről című film fősze...
Keddi sztárparádé a Manchester Cityvel és az Atlético Madriddal Az Európa Kupában küzd az Alba Fehérvár, de képernyőre kerül a jégkorong BL-elődöntő is.
Kijutott az U17-es női röplabda Eb-re a magyar válogatott A magyar U17-es leány röplabda-válogatott harmadik legjobb csoportmásodikként kijutott az áprilisi, bulgáriai Európa-bajnokságra.

Országos csúcs született a sportlövők Európa-bajnoki válogatóján Major Veronika a női légpisztolyosok között teljesített kimagaslóan.
Sallai Roland Európa 50 legtehetségesebb focistája között Az UEFA által kiadott listán olyanok nevek vannak, mint Justin Kluivert és Milan Skriniar.
Az év koncertkritikája az év, illetve Európa legnívósabb újévi koncertjéről Mága Zoltánnal
Császár Gábor: Új időszámítás kezdődött a válogatottnál Az Európa-bajnokságra készülő férfi kézilabda-válogatottnál sok minden változott tavaly óta.
Bulgária az EU Tanácsának új elnöke Megkezdte 6 hónapos mandátumának kitöltését Bulgária *** az Európai Unió Tanácsának elnökeként. A kelet-balkáni állam Észtországot váltja. Bulgária legfontosabb programterve a külső határzárak erősíté...
Kövér László: akkor örülnék igazán, ha Gyurcsány odakerülne, ahova való Kiállt az erős nemzetállamokból álló Európa, a normalitás, a racionalitás mellett Kövér László, az Országgyűlés elnöke, aki szerint a nyugat-európai politikai ellenfeleik abszurditása ellen a tömegek ...