A hódmezővásárhelyi plébános a szószékről fogja kiprédikálni, hogy a Fideszre kell szavazni

Márki-Zay Péter független jelöltet, a plébánia világi vezetőjét megtagadta és szidalmazta.

2018. január 12. 19:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Morvai Krisztina: Orbán ellen is lázítana Soros, de hiába Az EP-képviselő nagyon büszke a Fideszre, szerinte Soros nem nyugszik bele a vereségébe. 
Kissikátor polgármestere a falu lakóit gyalázza, mert nem szavaztak elegen a Fideszre Szerinte emiatt megáll a fejlődés a településen.
Fideszes képviselő: Bűntárssá tesz minket a korrupció Sebes Gábor meglepő őszinteséggel írt arról, mi a baja a kormányzattal. Pedig a Fideszre szavazott.
Hét felcsúti MKKP-szavazó akart űrállomást Nagyon magas volt Felcsúton a választási részvétel, a választók alig több mint a fele szavazott ott a Fideszre.
Apátfalva: Soros pénzéből építették az utat, de csak a Fidesz, mert jönnének az erőszakolós migránsok Apátfalván is a Fideszre szavaznak a romák, de nem egy tál ételért. Korábban sokat segítettek az ittenieken Soros György alapítványai, de ma már más szelek fújnak.
Eldőlt a választás: Alekosz és Böde Dani a Fideszre szavaz Orbán egy zseni.

Hadházy Orbán nélküli Fideszre utalt
Orbán Viktor: A sorosisták mind szavaznak, legyünk ott mi is! A miniszterelnök Facebook-üzenetében arra buzdít, mindkét szavazatát adja mindenki a Fideszre.
Oké, most végzetes csapást mértek a Fideszre!
Keresztények vallanak arról, miért nem szavaznak a Fideszre
Semjén: A határon túli magyarok tudják, hogy erkölcsi kötelességük a Fideszre szavazni Abban is biztos, hogy jóval 90 százalék fölött lesz a külhoni magyarok között a Fidesz-KDNP támogatottsága.
Nem értem az ellenzéket, miért másoknak nyitna kaput a magyarok helyett Az erdélyi focilegenda, Bölöni László arról, hogy miért szavaz a Fideszre, Gyurcsány pusztításáról és a Bataclanról.