A hódmezővásárhelyi plébános a szószékről fogja kiprédikálni, hogy a Fideszre kell szavazni

Márki-Zay Péter független jelöltet, a plébánia világi vezetőjét megtagadta és szidalmazta.

2018. január 12. 19:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ha a Fideszre szavaznak a nyugdíjasok, jövőre is kapnak utalványt A nyugdíjasok 2018-ban is számíthatnak a kormányra jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) parlamenti államtitkára szombaton, Budapesten tartott sajtótájékoztatón. Elkülönítettek nek...
Elemző: ha nem lesz jelöltjük, a baloldaliak akár a Fideszre is szavazhatnak A másodlagos pártpreferencia baloldali választóknál is kormánypárti szavazatokat jelez előre.
Céltábla lett az egyház Hódmezővásárhelyen Hiába sorakozott fel valamennyi baloldali ellenzéki párt és a Jobbik is Márki-Zay Péter mögött, egy volt MSZP-s politikus is elindul a hódmezővásárhelyi polgármester választáson.
A Fidesz mellett prédikáló plébánosért imádkoznak Hódmezővásárhelyen Márki-Zay Péter szerint rettenetes lehet most László atyának.
Ha Lázár János a lovát indítaná el a választáson, akkor az is megnyerné Márki-Zay Péter a teljes ellenzék támogatásával, független jelöltként indul a hódmezővásárhelyi polgármesterségért, de leginkább a kiábrándult fideszeseket szeretné megszólítani. Mióta bejelentette az...
Ismét füllentett Vásárhelyen Márki-Zay Péter

Márki-Zay Péter: Nem mondtam, hogy a politika miatt rúgtak ki, de elég furcsa, ami történt Hódmezővásárhelyen lassan teljes a téboly.
Üldözési mánia? 2014-ben már szó volt Hódmezővásárhelyen a térfigyelő kamerarendszer bővítéséről. 2017 elején pedig már azt is kihirdették, hova kerülnek kamerák. Márki-Zay Péter az ellenzék hallgatólagos támogatotts...
Kevesebb kémfilmet kell nézni, és akkor kevesebb ilyen butaságot lehet mondani mondta Németh Szilárd a Márki-Zay Péter utcájába telepített térfigyelő kameráról Teljesen le vagyok döbbenve, ezek azt hiszik magukról, hogy törvényen felül állnak mondta a Fidesz alelnöke arról, hogy sem a DK, sem az LMP nem hajlandó befizetni az ÁSZ bírságát.
A Momentum és a DK is felsorakozik a független hódmezővásárhelyi jelölt mögé A jobboldali-keresztény meggyőződésű Márki-Zay Péter elvesztette az állását és a kormánymédia is nekiesett, miután bejelentette, hogy elindul a polgármesteri székért.
Bejelentette, hogy indul a Fidesz ellen, bekamerázták az utcáját Hódmezővásárhelyen független jelöltként indul a polgármesterségért Márki-Zay Péter, az ellenzéki pártok nem indítanak jelöltet.
Független jelöltjeként indul Márki-Zay Péter Hódmezővásárhelyen Független jelöltjeként indul Márki-Zay Péter a polgármesteri posztért Hódmezővásárhelyen. A közgazdász pénteki sajtótájékoztatóján elmondta, indulásának az a szigorú feltétele volt az ellenzéki pártok...