Pulyka méretű dinoszauruszok mászkáltak Ausztrália és Antarktika között

Az újonnan azonosított Diluvicursor pickeringik tették mindezt cirka 113 millió évvel ezelőtt.

2018. január 12. 19:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ez a modell egy időben Miranda Kerr pasija volt Jay Lyon 33 éves, modell volt, de realitysztár és producer lett. Ausztrália leghíresebb strandján fotózták most le.
Megdolgozott az egy pontért a Force India Ausztrália után Bahreinben végre megszerezte első pontját Ocon révén a Force India. A csapatnak ezúttal sem volt egyszerű hétvégéje, de kis öröm lehet, hogy a francia pilóta a 10. helyen végzett.
A McLaren pilótái a taktikát dicsérik Ausztrália után Bahreinben is mindkét autóval pontokat szerezett a wokingi alakulat. Alonsót hetedikként, Vandoorne-t pedig nyolcadikként intették le, ami az időmérő után meglepő eredmény lehet.
Nincs pánik a Force Indiánál Ausztrália után egyelőre Bahreinben sem tűnik acélosnak a Force India tempója: egyik autójuk sem került be az első két edzésen a legjobb 10 közé, de Ocon szerint nincs hatalmas baj csapatánál.
A BP szerint egy olajkatasztrófa direkt jót tenne Ausztrália érintetlen vidékének Mert a kiömlő olaj feltakarítása felpörgetné a helyi gazdaságot.
Szirotkin visszaadná a Williams önbizalmát Szergej Szirotkin reméli, hogy a Bahreini Nagydíjon mindent elölről kezdhetnek, és megmutathatják, hogy Ausztrália csak egy rosszul sikerült hétvége volt, mert szerinte a Williams ennél többre képes.

Épül az Aurora, Dél-Ausztrália első olvadtsó-kollektoros naperőműve Ezúttal Ausztráliában épít naptornyot a SolarReserve, mely nemrégiben megkapta a kulcsfontosságú engedélyeket a beruházáshoz, miután az ausztrál kormány megvizsgálta a projekt környezeti és társadalmi...
Alonso: Felejtsük el a középmezőnyt Célpont: A Red Bull. Fernando Alonso töretlenül hisz abban, hogy Ausztrália csak a kezdet volt, a McLarenből még rengeteg potenciál aknázható ki, és már Bahreinben megindulnak a három topcsapat felé.
Brutális pusztítást okoz Nora Húsz éve nem látott áradás pusztít Ausztrália északi részén. A hétvégén érkezett Nora-ciklon rengeteg esőt hozott magával. A folyók kiléptek a medrükből és több várost is elzártak a külvilágtól. Az em...
Anglia hálás a példaértékű nemzetközi szolidaritásért Boris Johnson külügyminiszter nyilatkozatban fejezte ki a brit kormány háláját a példaértékű nemzetközi szolidaritásért, az angliai ideggáz-merénylet utáni lépésekért, melyek során figyelmeztetésképpe...
"Fintech-híd" épül Ausztrália és Nagy-Britannia közt "Fintech-hidat" nyit egymást közt az Egyesült Királyság és Ausztrália - vagyis azok az pénzügyi startupok, amelyek az egyik országban rendelkeznek működési engedéllyel, a másikban könnyebben licencet....
17 óra repülés: elindult az első közvetlen járat Ausztrália és London közt A Qantas gépe 14 498 kilométert tett meg.