Pulyka méretű dinoszauruszok mászkáltak Ausztrália és Antarktika között

Az újonnan azonosított Diluvicursor pickeringik tették mindezt cirka 113 millió évvel ezelőtt.

2018. január 12. 19:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Az oszlophoz csavaroztak egy koalát, és lehet, hogy még élt közben Egész Ausztrália felháborodott, az elkövetőket még keresik.
Tűzzel vadásznak Ausztrália rafinált ragadozómadarai Ha azt hitte, nem lehet ijesztőbb az ausztrál állatvilág, van egy rossz hírünk.
Bozóttüzek pusztítanak Ausztráliában Épületeket pusztítottak el és embereket sodortak veszélybe a bozóttüzek szombaton Ausztrália déli részén.
Tényleg az év sztorija a kannabisz Év eleje óta legális a rekreációs célú marihuána-árusítás Kaliforniában, Kanadában idén nyáron lazíthatnak a szabályozáson, Ausztrália pedig azt tervezi, hogy legalizálja az orvosi marihuána...
Valami furcsa történik az óceánban, sosem látott jelenséget figyeltek meg a tudósok A kutatók Ausztrália déli partjainál, műholdak adatai segítségével "láthatták meg", hogyan viselkednek a dupla örvények az óceánban.

500 méteres tengeri behemót tart Ausztrália felé A Shellé minden idők legnagyobb tengeri járműve, a földgázkitermelésben használják majd.
Melbourne-i gázolás: magyar szemtanúk szólaltak meg Afgán bevándorló vezette azt az autót, amelyik Ausztrália második legnagyobb városában, Melbourne-ben több embert elütött a zsúfolt belváros egyik gyalogátkelőhelyén. Mintegy 100 kilométer per órás se...
375 éve fedezték fel Új-Zélandot 1642. december 13-án fedezte fel Abel Janszoon Tasman holland tengerész az Ausztrália partjaitól 1500 kilométerrel keletre fekvő Új-Zélandot.
Két nehézsorsú pingvint fogadott be a bécsi állatkert A két pingvin 2016 novemberében ismeretlen körülmények között sodródott Ausztrália keleti partjaira
Drónokkal a cápák ellen Drónokkal védik a fürdőzőket a cápáktól Ausztrália partjainál.