EP- választás - Javaslat az időpontra

A Tanácsnak is rá kell bólintania.

2018. január 12. 21:32

A cikk folytatása...Friss hírek
Egy 15 éves fiú kezdett el lövöldözni a diákokra Kentuckyban Két gyerek meghalt, 17-en pedig megsérültek.
Hirscher utolérte a Herminatort Az idén szinte verhetetlen osztrák síelő már az 54. világkupa-győzelmét szerezte, ahogy elődje.
Oscar-jelölt Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmje - a nap hírei Újabb 3 kőolajipari kutatási-kitermelési engedélyt nyert el Norvégiában a Mol. Ételallergia, vagy ételmérgezés miatt bekövetkezett szívmegállás okozhatta egy magyar turista halálát Thaiföldön - erősítette meg a Külgazdasági és Külügyminisztérium.
Vegyesen zártak a főbb nyugat-európai piacok Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék irányadó indexei kedden.
Enyedi Ildikó: A filmakadémia nyitottságát látom a jelölésben A Testről és lélekről Oscar-jelölése után tartott sajtótájékoztatón mondta ezt a rendező.
Elfeledkezett Böczögő Dorináról a világ legdögösebb tornásznőit rangsoroló The Richest Időről-időre összeállítják a világ legszexisebb tornászlányainak listáját a hozzértők. Meglepetésünkre az erre vállalkozó The Richest "szakértője" a mi Böczögő Dorinánkat kihagyta a sorból.

Teljes a széthúzás az Irán miatt összehívott rendkívüli ENSZ-ülésen Kína helyettes nagykövete emlékeztetett a világszervezet alapokmányára, mely szerint a Biztonsági Tanácsnak a nemzetközi béke és biztonság megóvása az alapvető feladata, márpedig az iráni helyzet semm...

Top hírek:
Vádlott lett a migránsellenes kormánypárti szakértőből A vád szerint az Afganisztánban is élt asszony a röszkei ügy érintettje vallomását fordította félre.
Érdekes ötlettel állt elő Rupert Murdoch pénzt kérne a Facebooktól A sajtómágnás azt várná el a Facebooktól és a Google-tól, hogy fizessenek a sajtóorgánumoknak.
140-nél felúszott az Audi, ami ezután jött, az szinte földöntúli Döbbenetes jelenet az autópályán, de vajon ki vagy mi tett csodát?
Mintha átok ülne a szállodán, amely körül Tarjányi és Demján neve is felbukkan Többen is százmilliókat buktak a szentesi Petőfi Szálló felújításával, tucatnyinál is több per kíséri az impozáns épület rendszerváltás utáni történetét, az egyikben a Zoom.hu-tulajdonos Tarjányi Péter neve és Demján Sándor cége is felbukkant.
Menesztették a népszerű magyar műsorvezetőt - Váratlanul szűnt meg 2 műsora Kadarkai Endre mindkét műsora megszűnik a Story TV-n.
Végzetes svédasztal: mérgezett vacsorát adtak a magyaroknak Thaiföldön Súlyos ételmérgezésbe halt bele egy magyar turista, miután svéd­asztalos vacsoráját elfogyasztotta a thaiföldi üdülőparadicsom, Pattaya egyik luxusszállójában. A holttestet egyelőre nem hozhatják haza.