Oroszlánokat kapott ajándékba Recep Tayyip Erdogan török elnök

2018. január 12. 22:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Erdogan békülne az EU-val és a németekkel Recep Tayyip Erdogan török elnök meglepően békülékeny hangnemben beszélt az EU-ról és Németországról. Szavai szerint "nincs probléma" velük.
Erdogan terroristának nevezte Aszadot Recep Tayyip Erdogan török államfő szerdán terroristának nevezte Bassár el-Aszad szíriai elnököt, akivel szerinte lehetetlenség a szíriai konfliktus rendezése.

Friss hírek
Virágba borult a Szabadság híd
Spanyol ralivilágbajnok nyerte a 2018-as Dakart A kétszeres WRC-bajnok pilóta másodszorra nyerte a világ legnehezebb autóversenyét.
Ausztrália figyelme is Közép-Európára irányul
A lélekpusztítás gyakorlata A kormány választási gyűlöletkampányát nem érdekli a magyar jellem lezúzása, tönkretétele. Vélemény.
Erdogan: az USA nem tartotta be ígéretét, ezért indítunk háborút - Lövik Szíriát a törökök Recep Tayyip Erdogan török elnök szerint az USA nem tartotta be ígéretét, miszerint a dzsihadisták kiűzése után a kurd milíciák elhagyják Manbídzset. Úgy véli, ezért senki sem szólhat egy szót sem az...
Nézz szembe a 4500 éve élt nővel: 4 különleges brossáról nevezték el a kutatók A négy bross mindegyike sértetlenül került elő a sírból.

Afrikába látogat a török elnök Recep Tayyip Erdogan vasárnap meg is érkezett körútja első állomására, Szudánba.
Erdogan fellép Jeruzsálem státusának védelmében Kelet-Jeruzsálemben nyitná meg palesztin nagykövetségét Törökország, jelentette ki Recep Tayyip Erdogan, válaszul arra, hogy Donald Trump amerikai elnök a szent várost elismerte Izrael fővárosaként.

Top hírek:
Magyar Idők: Tiborcz cége azt csinálta, amit Simicska mondott 2012 elejétől nagyjából egy évig Simicska szava döntött a Tiborcz-féle Eliosban - írja a Magyar Idők.
Új szinten a zsiványság a kézilabdában Még taktikai elem is lehet a lesből labdaszerzés a középkezdésnél. Djukics tökélyre fejlesztette.
Ma lenne 60 éves Zámbó Jimmy - Felesége ezt mondta rejtélyes haláláról Bizonyára nagy koncerttel ünnepelne ma Zámbó Jimmy, ha élete nem ér tragikus véget.
Van két testrészünk, amelyik életünk végéig folyamatosan nő Te mire tippelsz?
Kipukkadt a pénteki diáktüntetés Nem jött össze a hőn áhított áttörés a pénteki diáktüntetésen. Elmaradt a forradalom.
Kép, szöveg nélkül Kossuth tér, diáktüntetés.Fotó: Botos Tamás