Jó mulatást, jó pihenést

Sűrű nap volt, vége van.

2018. január 13. 0:31

A cikk folytatása...Friss hírek
A pártok parlamenti mandátumainak száma A szavazatok összesítése után a pártok parlamenti mandátumainak száma a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint.
Álmodj velem! - ORSZÁGOS TV PREMIER - hétköznap 15.45 Ajánló - Álmodj velem: hétköznap délutánonként 15.45-kor a TV2-n!
A Konyhafőnök: Rozina örül, hogy Gáspár Bea állt a helyére Vidékies, közönséges a stílusa, és tavaly még étel­ízesítővel főzött, ezért nem való a műsorba a legtöbbször ezek a vádak érik a Konyhafőnök új zsűritagját, Gáspár Beát. A háziasszony tavaly megnyerte a főzőshow VIP kiadását, de mint minden új zsűritagnak, neki is szembe kell néznie a tévénézők sokszor kíméletlen kritikájával.
Zacher Gábor: Nem akarok pótapuka lenni! Az ország toxikológusa nem pótpapa, csak egy minta szeretne lenni 14 éves nevelt lánya életében.
A betolakodó - hétköznap 14.40 Ajánló - A betolakodó: hétköznap 14.40-kor a TV2-n!
Megvan a Fidesz kétharamada, befejezték a szavazatszámlálást Megszámoltak mindent vasárnap éjjel egyre.

Top hírek:
Ez az amerikai nő hozzáment egy aszexuális travielőadóhoz A középiskolában jöttek össze, és a nő annak ellenére igent mondott, hogy szerelme a házas férfiak körében igen ritka hivatást talált.
Estére meglehet a választás nem hivatalos végeredménye Ma számolják össze a külképviseleti és Magyarországon belül átjelentkezéssel voksoló választópolgárok szavazatait, amelyek azonban az április 8-i választás végeredményét érdemben nem befolyásolják.
Tizenöt év után: újabb kötet Esterházy Péter cikkeiből Közel nyolcszáz oldalas, gigantikus kötetben jelentek meg Esterházy Péter publicisztikai írásai, amelyből a Radnóti Színház irodalmi estjén hallgathatunk meg jó néhányat. Az est egyben a könyv bemutatója is.
Babos Gyula komoly maximalizmusra nevelt minket Gyászol a magyar zenész szakma.
Az évszázad arab-zsidó alkuja készülhet Egyre nyíltabban vállalja Szaúd-Arábia és Izrael az eredetileg titkos kapcsolatukat, amely új közel-keleti rend alapja is lehet.
Nem adták könnyen a legjobb hozamot a befektetési alapoknál Megnéztük hogyan teljesítettek az első negyedévben a legjobb befalapok.