A Fideszért prédikálnak

Mindkét hódmezővásárhelyi katolikus templomban kihirdetik az "útmutatást."

2018. január 13. 5:12

A cikk folytatása...Friss hírek
Egyre népszerűbb a turisták körében Budapest 2017-ben rekordszámú turista érkezett Budapestre, ami azt is jelenti, hogy voltak olyan időszakok, amikor már-már túlterheltté vált a főváros.
Haníje: új palesztin stratégiára van szükség az amerikai döntések nyomán Új palesztin stratégiára van szükség a Jeruzsálem státuszára vonatkozó amerikai döntések nyomán jelentette ki kedden a Gázai övezetet kormányzó Hamász palesztin szervezet vezetője, aki ezzel kapcsolatosan egy összpalesztin - a diaszpóra képviselőit is magában foglaló - találkozó összehívását kérte.
Apa lesz Tabáni István A 2009-es Csillag születik győztese hét év szerelem és négyesztendőnyi együttélés után vette el a szőke jogásznőt, Csillát.
Először mozog a Rune: Ragnarok A Human Head Studios kiadta a Rune: Ragnarok első gameplay előzetesét. A sorozat legutóbbi része 17 éve jelent meg, a stílus azóta sem változott: istenekkel és szörnyekkel viaskodnak a megmaradt emberek.
Mennyei tejszínes csokoládétorta
Kunhalmi: Ha az LMP nem lép vissza, Orbánt tartja hatalomban Karácsony Gergely szerint új magyar középosztály kell.

Top hírek:
Vádlott lett a migránsellenes kormánypárti szakértőből A vád szerint az Afganisztánban is élt asszony a röszkei ügy érintettje vallomását fordította félre.
Érdekes ötlettel állt elő Rupert Murdoch pénzt kérne a Facebooktól A sajtómágnás azt várná el a Facebooktól és a Google-tól, hogy fizessenek a sajtóorgánumoknak.
140-nél felúszott az Audi, ami ezután jött, az szinte földöntúli Döbbenetes jelenet az autópályán, de vajon ki vagy mi tett csodát?
Mintha átok ülne a szállodán, amely körül Tarjányi és Demján neve is felbukkan Többen is százmilliókat buktak a szentesi Petőfi Szálló felújításával, tucatnyinál is több per kíséri az impozáns épület rendszerváltás utáni történetét, az egyikben a Zoom.hu-tulajdonos Tarjányi Péter neve és Demján Sándor cége is felbukkant.
Menesztették a népszerű magyar műsorvezetőt - Váratlanul szűnt meg 2 műsora Kadarkai Endre mindkét műsora megszűnik a Story TV-n.
Végzetes svédasztal: mérgezett vacsorát adtak a magyaroknak Thaiföldön Súlyos ételmérgezésbe halt bele egy magyar turista, miután svéd­asztalos vacsoráját elfogyasztotta a thaiföldi üdülőparadicsom, Pattaya egyik luxusszállójában. A holttestet egyelőre nem hozhatják haza.