Az MKE LÁtványtervező Tanszéke ismét a FACT-on

A Magyar Képzőművészeti Egyetem Látványtervező Tanszéke idén is szerepel a Színház- és Filmművészeti Egyetem immár második alkalommal megrendezett FACT (Festival Arts Cinema Theatre) nemzetközi fesztiválján.

2018. január 31. 22:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Még mindig nehéz Istennek lenni A 2011.ben bemutatott darabot most újra láthatja a közönség: május 22. és 25. között öt estén át játssza világhírű előadását a Proton Színház. [...] Bővebben!
Gálvölgyi önálló esttel ünnepli 70 születésnapját a Játékszínben A zenével fűszerezett összeállítást május 26-án mutatják be A Gálvölgyi címmel, és a műsor azután a színház repertoárján marad.  [...] Bővebben!
Megnyílt Debrecen első kulturális közösségi tere Bárki felléphet, táncolhat, énekelhet Debrecen első szabad kulturális közösségi terén, amelyet a Csokonai Színház mögötti Ady parkban nyitottak meg pénteken a szervezők.
Nosztalgikus magyar darabokkal készül az új évadban az egri Gárdonyi Géza Színház Hat nagyszínpadi bemutatóval nosztalgikus magyar évadra készül az egri Gárdonyi Géza Színház, ahol három-három stúdiószínpadi premiert és új gyermekelőadást is láthat majd a közönség - mondta el a teá...
Tizennégy bemutató az új évadban A Veszprémi Petőfi Színház sajtótájékoztatóján szó esett az Érzékenyítő fesztiválról is. [...] Bővebben!
Nemzetközi roma színházi fesztivált rendeznek Budapesten Nemzetközi roma színházi fesztivált rendez a Független Színház Magyarország május 24. és 27. között a Stúdió K Színházban; a Roma Hősök címmel megvalósuló fesztiválon hét ország nyolc produkcióját lát...

Meghirdette II. Nyári Játékait a Spirit Színház Hegyi Barbara, Orosz Ákos, Sztárek Andrea, Mészáros András a Spirit Színház Nyári Játékok 2018 műsorában.
Tenki Réka: Pedig én nagyon vicces ember vagyok! Az Örkény Színház színművészét főként drámai alakításokból ismerhetjük színházban és filmen egyaránt. A Népszava interjúja. [...] Bővebben!
Gyermekfesztivál a Magyar Színházban A Magyar Színház a gyereknapon, május 26-án egész napos programot kínál a családoknak.  [...] Bővebben!
Egy piaci nap címmel tart ősbemutatót a Radnóti Színház Ősbemutatót tart a Radnóti Színház vasárnap Egy piaci nap címmel; a Závada Pál regényéből készült előadást Mohácsi János rendezésében láthatja a közönség.
Vastapsfelelősök A kulisszák mesterei a színház titkairól Horváth Nikolett riportkötete színházi háttérdolgozók és színészek történetein keresztül a kulisszák mögé kalauzolja az olvasóit. A cikkben bele is olvashatunk. [...] Bővebben!
Hat nagyszínpadi bemutatót tervez a jövő évadban a Pécsi Nemzeti Színház Hat nagyszínpadi bemutatót tervez a 2018/2019-as évadban a Pécsi Nemzeti Színház (PNSZ), köztük Friedrich Dürrenmatt A fizikusok című komédiáját és Jules Massenet operáját, a Manont is műsorra tűzik -...