Battle royale játék a STALKER volt fejlesztőitől

Nem csak a többi 99 játékostól kell majd tartani a Csernobili kalandozás során.

2018. február 7. 13:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Újraindult a STALKER 2 fejlesztése A GSC Game World alapítója jelentette be a nagy hírt.

Friss hírek
Kingdom Hearts 3 - új játékmenet a Toy Story világból és Olympusról Néhány napja volt egy Kingdom Hearts III sajtótájékoztató, ahol a média képviselői kipróbálhatták a játékot, és videókat is felvettek róla.
Days Gone - új screenshotokkal készülünk az E3-ra Befutott egy nagy rakás kép a Sony zombis akciójáról. A mostani 4K-s képeket a PS4 Pro változatból kaptuk.
Battlefield V teaser érkezett! Az EA közzétette a Battlefield 5 első teaser előzetesét. A legfontosabb pletyka végre megerősítést nyert: ténylegesen a második világháborúba kalauzol el minket a Battlefield legújabb epizódja.
Jake Gyllenhaal lehet Pókember ellenfele a Hazatérés folytatásában Méghozzá egy igazi klasszikus gonosz.
Brit toplista: Kratos még mindig megállíthatatlan... Újabb hét telt el, és a God of War még mindig vezeti az Egyesült Királyság videojáték eladási listáját. Második helyen a rendkívül erős hetet záró FIFA 18 végzett, melyet a Nintendo Switch-re készült címek követtek.
Mit keres egy kombájn a budapesti PlayIT-en? Ha június 2-án sétálgattok majd a PlayIT showfloorján, előfordulhat, hogy egy nagy kombájn állja utatokat. Nyugi, szándékosan van ott.

Csernobili szuvenír Minden a szemem előtt történt. Még az ellenségnek sem kívánnék ilyet, rettenetes volt
Napra pontosan 32 éve történt a csernobili atomkatasztrófa A történelem eddigi legnagyobb - hivatalosan is elismert - polgári nukleáris katasztrófája 1986. április 26-án következett be az akkor még létező Szovjetunió ukrajnai területén lévő Csernobil atomerőm...

Top hírek:
Már 500 millióan töltötték le Androidra A Word a legnépszerűbb Microsoft-app a legnépszerűbb mobil operációs rendszerben.
Monster Prom teszt Egy középiskolás szörnyeteg életében nincs fontosabb a Szörny Szalcsinál. A tinirémek mindent beleadnak, hogy ne pár nélkül, a gimi lúzereként végezzék, de szívük választottjához véletleneken és hirtelen döntéseken keresztül vezet az út.
Rainbow Six: Siege - Mozgásban az új DLC operátorai Az Operation Para Bellum jövő hónap elején érkezik, a PC-s teszt szervereken azonban már május 22-től elérhetők lesznek az újdonságok.
Battlefield V - rövid teaserrel tépik az idegeinket a bejelentés előtt Már csak két nap van hátra a legújabb Battlefield hivatalos bejelentéséig, addig viszont rágódhatunk egy rövid klipen.
Az EVGA búcsút int a DVD-knek A drivereket ezentúl nem DVD-n, hanem pendrive-on mellékeli az alaplapjaihoz az EVGA.
Hearthstone visszatekintő - így jutottunk el a bétától a Witchwoodig Alig hisszük el, hogy már 2013. nyara óta pörgetjük a lapokat. Hogy vette el a Blizzard az életünket? Elmeséljük.