Battle royale játék a STALKER volt fejlesztőitől

Nem csak a többi 99 játékostól kell majd tartani a Csernobili kalandozás során.

2018. február 7. 13:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Infravörös fotókon még földöntúlibb látványt nyújt a csernobili Zóna A sötét ég alatt kirajzolódó fák, épületek és helyszínek még ijesztőbbé teszik az ezrek halálát okozó katasztrófa helyszínét és környezetét.

Friss hírek
Traileren az Extinction lényege Ravenil vérszomjas óriásai tartják rettegésben a birodalmat. Csak az utolsó Sentinel képes megállítani a hordákat. Változatos harcrendszer és hosszú játékidő várja a leendő harcosokat. Itt a legújabb előzetes.
Aktivistákkal vitázik az Apple A kaliforniai konszern kirendeltségeinél az elmúlt hónapokban számos tiltakozás volt. Az Apple megelégelte a dolgot és bírósághoz fordult.
A Disney az Activisionnel vagy a Ubisofttal készíttetne inkább Star Wars játékokat? Érdekes pletykát indított el egy oldal, de valószínű, hogy semmi sem igaz az egészből.
A Doogee ismét alkot Ezúttal egy kevésbé értelmezhető hibridet, legalábbis a dizájn tekintetében. A specifikációt egyelőre nem ismerjük.
Fekete Párduc - Távol Afrikától és a Marvel-univerzumtól A Fekete Párduc nagyon kilóg a Marvel filmek táborából és sajnos nem éppen pozitív értelemben. Érdektelen és unalmas sztori, jellemtelen szereplők, néha gagyi látvány. A Marvel ezt most benézte.
Ne használj Huawei telefont! - tanácsolja az FBI, a CIA és az NSA Ennyi erővel akár be is tilthatták volna, nehéz helyzetben a kínai gyártó az Egyesült Államokban.

Erőmű a szarkofág tövében Az 1986-os csernobili atomkatasztrófában megsérült reaktortól alig száz méterre naperőmű épült. Az egy megawatt villamos energia előállítására alkalmas, két futballpályányi telep fölé magasodik a sérü...

Top hírek:
Lézeres adatátvitelt használhatnak az űrben Nagy szükség lenne a kapacitás bővítésére, és a rádióhullámok nyújtotta sávszélesség sokszorosát lehet elérni lézerrel.
Szerezd be ingyen a Devil May Cry 1-et Ingyenesen beszerezhető az eredeti Devil May Cry.
Úgy tűnik, a Spyrót is feltámasztja az Activision A Kotaku értesülései szerint a Crash Bandicoot N.Sane Trilogyhoz hasonló remaster-gyűjteményt készít az Activision a Spyro-sorozat első három részéből is. A megjelenés idén várható, eleinte PS4-exkluzív lesz a csomag.
LEGO Marvel Super Heroes 2 - hát persze, hogy jött Fekete Párduc DLC A fejlesztőknek eszük ágában sincs kihagyni a Fekete Párduc premierjében rejlő potenciált, már elérhetővé is tették a film kapcsán készített LEGO Marvel Super Heroes 2-es DLC-t.
Nyár helyett karácsonyra csúszott az Alita: A harc angyala premierje A rajongóknak fél évvel tovább kell várniuk, hogy a népszerű manga megelevenedjen a mozivásznon.
Komoly támogatást kap a Magic Leap A vállalat az idén piacra akarja dobni a vegyes valóság szemüvegét.