Kemény Zsófi és Szirtes Edina Mókus a Bethlenben

Párbeszéd koncert 2.0 - zene határok nélkül.

2018. február 9. 11:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Biserica Reformată a intrat în posesia locuinţelor profesorilor Colegiului Naţional "Gabriel Bethlen" din Aiud Cluj-Napoca, joi, 17 mai 2018 (MTI) - La zece ani după retrocedare, Eparhia Reformată din Ardeal a intrat efectiv în posesia locuinţelor de serviciu ale profesorilor aflate în strada Bethlen din Aiud ...
Reacting Chernobyl a Váróterem Projekt előadása a Bethlenben Május 10-én este látható a kolozsvári Váróterem Projekt Reacting Chernobyl című előadása a Bethlen Téri Színházban.

Friss hírek
Elizabeth Hurley már a kutyasétáltatáshoz is levetkőzik Az 52 éves sztár legújabb fotói szerint kedvencei futtatásához sem vesz magára túl sok ruhát.
Még mindig nehéz Istennek lenni A 2011.ben bemutatott darabot most újra láthatja a közönség: május 22. és 25. között öt estén át játssza világhírű előadását a Proton Színház. [...] Bővebben!
Nicsak, ki beszél? Csak nem Roman Polanski? Igen, az a Roman Polanski forgatott filmet egy nő zaklatásáról és széthullásáról, aki maga egyébként minősített szexuális ragadozó.
A Macskajáték a televízióban Örkény időtlen drámája, Felkai Eszter (Orbánné) és Fodor Zsóka (Giza) fantasztikus főszereplésével.
Mádi László In SoundOut-ja nyerte el a Monotánc Fesztivál közönségdíját Az idén nyolcadik alkalommal megrendezett fesztivál Monodíját Mádi László különleges előadása nyerte, amelyet Mészáros Máté koreografált. [...] Bővebben!
Megnősül a megrögzött agglegény Notting Hill anyakönyvi hivatala hirdette ki Hugh Grant esküvőjét.

Csillagom a népzene és a beatbox találkozása a Kobuci kertben Szirtes Edina Mókus és Fekete János Jammal közös koncertet ad a Kobuci kertben.
A május a tánc hónapja a Bethlen Téri Színházban Három táncpremier mellett egy táncfesztivált és több különleges táncelőadást is láthatunk a Bethlen téren. [...] Bővebben!
A numerus clausus módosítása Gróf Bethlen István miniszterelnök enyhüléspolitikával akarta oldani a nemzetközi feszültséget.

Top hírek:
Nicsak, ki beszél? Csak nem Roman Polanski? Igen, az a Roman Polanski forgatott filmet egy nő zaklatásáról és széthullásáról, aki maga egyébként minősített szexuális ragadozó.
Mészáros Béla: Rengetegen nem tudunk kilépni a mókuskerékből A budapesti Katona színművésze a Berlin, Alexanderplatz főszereplőjeként mesél szerepéről és önmagáról. Interjú. [...] Bővebben!
Fejes Ádám: Csak ennek van értelme, gyerekekkel foglalkozni! A MU Terminál vezetője mesél a kezdeményezésről és a legfiatalabbakkal való közös táncmunkáról. [...] Bővebben!
Hamarosan indul a színházi kreatívok megmérettetése A Színházat vegyenek! néven meghirdetett színházmarketing díjat tavaly hívta életre a Magyar Teátrumi Társaság. [...] Bővebben!
Német vicclap álhíréről tudósítva számolt be a köztévé, micsoda állapotok uralkodnak nyugaton Tudósítottak ők, csak azt nem nézték meg, miről.
Megnősül a megrögzött agglegény Notting Hill anyakönyvi hivatala hirdette ki Hugh Grant esküvőjét.