A Youtube vezetője leoltotta a Facebook videós próbálkozásait

Susan Wojcicki szerint a közösségi oldalon nemsokára úgyis csak gyerekes képeket lehet látni.

2018. február 13. 13:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nehezen emésztik meg Bea asszony zsűritagságát a nézők Teljes a csapat a Konyhafőnökben, kiderült, hogy az új szériában Fördős Zé mellett Rácz Jenő, Michelin-csillagos séf, illetve a Konyhafőnök VIP első szériájának nyertese, Gáspár Bea kapott helyet a zs...
Akit megkímélt az Isten: íme az egyik legnépszerűbb magyar Facebook-videó főszereplője ByeAlex kirakta az X-Faktorból, most utcazenész lett. Interjú.
Videóban üzent Orbán Viktor brüsszeli útja előtt A magyar kormányfő újabb videóval jelentkezett be a Facebook felületén.
Kampánya újabb állomásán járt Orbán Viktor Kampány Dunaújvárosban. Hajrá, Galambos Dénes! írta a Facebook-oldalára feltöltött fényképek mellé a miniszterelnök, aki ezúttal Dunaújvárosba látogatott.
Kinek kellenek a szingli anyukák? Egy 2015-ös felmérés szerint minden második házasság válással végződik. Döbbenetes adat, nem? Főleg azok után, hogy a Facebook el van árasztva tökéletes, boldog házasságban élő párok idillikus posztj...
Orvosa miatt vissza kell fognia magát a cseh miniszterelnöknek Andrej Babis Facebook-oldalán szokatlan őszinteséggel írt arról, hogy vérnyomás gondjai vannak, és migrénektől szenved.

Tragédia a Fővárosi Nagycirkuszban Előadás közben meghalt Joó Tamás, a Fővárosi Nagycirkusz 32 éves porondmestere vasárnap - közölte az intézmény a Facebook-oldalán.
Biztonságos mesenézés - Elindult a Pagony youtube csatornája A Pagony kiadó elindította youtube csatornáját, a Pagony TV-t. A kiadó célja, hogy a kicsi és nagyobb gyerekek ne túl sok ingert árasztó, villódzó mesékkel, hanem nyugodt, biztonságosabb történetekke...
Az FBI elismerte, hogy figyelmeztették őket az iskolai lövöldözésre, de nem tettek semmit Egy Youtube-komment miatt telefonáltak be.
Negatív élményekből építi magát a magyar YouTube legvidámabb arca Csapd ki a nagyinterjút Zsozéatyával!
Egészen szürreális videóval indította újra Facebook oldalát Kósa Lajos
Blokkolhatják Oroszországban a Youtube-ot és az Instagramot Akár már holnap elérhetetlenné válhat a két gigaoldal Putyin ellenfele miatt.