A Youtube vezetője leoltotta a Facebook videós próbálkozásait

Susan Wojcicki szerint a közösségi oldalon nemsokára úgyis csak gyerekes képeket lehet látni.

2018. február 13. 13:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Új zenei és filmcsatornát indít a Google A YouTube Redet a YouTube Premium váltja fel

Indul a Google új zenei előfizetése Jövő héten, május 22-én indítja a Google a következő generációs zenei szolgáltatását. A YouTube Music névre keresztelt új előfizetéses rendszerrel újra a Spotify és az Apple Music ellen indul versenyb...
Új zenei csatornát indít a YouTube A világ legnagyobb video-streaming oldala újabb fizetős szolgáltatást indít, ezúttal zenei tematikában.
Felháborodtak a kórház dolgozói, mert az Zuckerberg nevét viseli A Zuckerberg San Franciscó-i közkórház dolgozói szombaton tüntetést szerveztek a munkahelyük elé, ugyanis felháborítónak tartják, hogy az adatvisszaéléssel kapcsolatos botrány után továbbra is ragaszk...
Nem szégyellős: ismét beszólt Tim Cook Mark Zuckerbergnek Egy igazi úrhoz méltón ugyan finoman, de ismét csak célozgatott Tim Cook a Facebook megkérdőjelezhető adatkezelésére.
Személyiségteszt robbanthatja ki az újabb Facebook-botrányt Ha szereti a facebookos személyiségteszteket, jó eséllyel az ön adataihoz is bárki hozzáfért.

Orbán Viktor gratulált a győri lányok újabb BL-győzelméhez A miniszterelnök a Facebook-oldalán gratulált a Győri Audi ETO címvédéséhez, valamint születésnapja alkalmából a csapat klasszisát, Görbicz Anitát is felköszöntötte.
Így zavarták meg a brit énekesnő dalát Felkerült egy videó végre a YouTube-ra, ahol látható, hogy az Eurovízió döntőjében valaki megzavarta a brit indulót azzal, hogy felment a színpadra,
Egy magyar rendőr őszinte véleménye az ellenzéki tüntetésről A Magyar Rendőrök és Katonák vele-TEK vagyunk Facebook-csoport tette közzé egy magyar rendőr levelét az ellenzéki tüntetésről.
Ezt gondolják a külföldi kommentelők az AWS-ről Az Eurovíziós Dalfesztivál hivatalos YouTube-csatornáján már hónapok óta fent van Magyarország indulója is, ami alá folyamatosan érkeznek a kommentek. Ezek alapján pedig nagyon úgy tűnik, hogy nagy es...
A Google letiltotta az összes hirdetést az írországi abortusz-népszavazásról A Facebook egy nappal korábban jelezte, hogy csak Írországban bejegyzett vállalat adhat fel náluk hirdetést.
Tüntetők átka: Legyen bolhás minden fideszes! Harmadszor szervezett tömegtüntetést a kormány ellen a Mi vagyunk a többség! Facebook-csoport.