Körbezárt világháborúvá brutalizálódott a szíriai pokol

Két hét alatt a török, az orosz, az iráni és az izraeli légierő is veszteséget szenvedett, és ezek mellett még az amerikai bombázott. Egyre rosszabb a szír helyzet.

2018. február 13. 14:22

A cikk folytatása...Friss hírek
Edith: A nagyapám Karády Katalin vér szerinti apja Nem is az agresszív cipészmester, Kanzler Ferenc, hanem egy finom úri fiú, Kanzler Jenő a legendás színésznő, Karády Katalin igazi édesapja. A Borsnak interjút adó unokahúg súlyos családi titkokról rántotta le a leplet.
Visszakapta szerelmét Orbán Józsi A Bors keddi cikke után, úgy tűnik, kedvező fordulatot vett Orbán Józsi és barátnőjének kapcsolata: Andrea visszatért a betegséggel küzdő muzsikushoz.
Németh Kristóf fülig szerelmes volt Pikali Gerdába A színész évekig titkolta, mennyire odavan kolléganőjéért, Pikali Gerdáért, aki ha tud róla, viszonozta volna a színész vonzalmát. Ám a kémia még ma is működik közöttük.
Felneveli kislányát a baranyai tinédzser, aki úgy szült, hogy nem is tudta, hogy terhes Sok az ellentmondás a kis híján tragédiával végződő baranyai szülés körül. A terhességéről állítólag mit sem sejtő 17 éves tini hozzátartozói mást állítanak, mint Detti háziorvosa és a kiérkező mentők.
Hamarosan lejár az szja-bevallás határideje Szűk egy hét van hátra az szja-bevallások beküldésére, illetve kiegészítésére, idén ugyanis a pünkösdi ünnepek miatt május 22. a határidő.
Reggel vagy este sportoljunk? Vannak korán kelők és sokáig fennmaradók. Vannak, akik szeretik korán reggel letudni az edzést, míg másoknak az a nap tökéletes lezárása, ha elmehetnek sportolni. Mindkét irányzatnak vannak előnyei és hátrányai is, de tudományos szempontból tekintve,... ...

Top hírek:
Két holttestet is találtak egy nemzeti parkban Mindketten a mélybe zuhantak a jeges sziklákról.
Vonzóvá tennék a mezőgazdaságot a fiatalok számára is A mezőgazdaság versenyképességének, az ágazat fejlődésének a munkaerőhiány enyhítése, illetve a fiatalok bevonása a kulcsa jelentette ki az agrárminiszter-jelölt.
Lesz miből választani: egy sor új számítógépet dob piacra a HP Szinte csak kapkodjuk a fejünket, annyiféle gépet jelentett be a HP, az Envy-család egy sor új taggal bővült.
A migránsozás kevés lett volna Orbánnak, kellett pénz is az újabb kétharmadhoz A Závecz Research megkérdezte a választókat, mit szólnak az újabb kétharmadhoz, az látszik, a társadalmat nagyon megosztja az újabb Fidesz-győzelem.
Járai Zsigmond: A magyar gazdaság jó irányba halad A volt jegybankelnök szerint reális az évi 4 százalék körüli növekedés.
Itt nézheti élőben a Honvéd Vezérkar főnöke tisztség átadását A Honvéd Vezérkar főnöke tisztség átadás-átvételi ünnepségén beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök is.