Brit akcentussal ébredt a mit sem sejtő amerikai nő

Sosem hagyta el az Államokat, szegény asszony az úgynevezett idegenkiejtés-szindrómától szenved. Ez egyszerre valódi betegség és jókora médiahazugság.

2018. február 13. 15:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Tillerson: teljesen le kell győzni a dzsihadistákat Az Iszlám Állam elleni nagyobb hadműveletek vége nem jelenti azt, hogy az Egyesült Államok és szövetségesei tartósan legyőzték a dzsihadista szervezetet - mondta az amerikai külügyminiszter.
Képregényhősöknek öltöztek az amerikai olimpikon síelők Ezúttal Amerika Kapitány és Marvel Kapitány gúnyájában csúsznak majd az Egyesült Államok síelői a téli olimpián.
Kényes barátság Az elmúlt évtizedben az Egyesült Államok kővé dermedten nézte, hogy Peking felszámolja a Kínába telepített amerikai kémhálózatot.
Nyitva áll a kapu a két Korea között Szakértők szerint a közeledéssel Észak-Korea éket akar verni Dél-Korea és az Egyesült Államok kapcsolatába.
Nyolc evezős képviseli hazánkat az első ergométeres világbajnokságon Idén első alkalommal rendeznek ergométeres világbajnokságot, az esemény házigazdája pedig az Egyesült Államok lesz. A Mokkában Bényi Szabolcs, a Magyar Ergométer Szövetség elnöke, valamint Simon Béla ...
Gambia visszatért a Nemzetközösségbe Gambia visszatérhetett csütörtökön a Nemzetközösségbe, a brit birodalomból kialakult független államok közösségébe, amelyből 2013-ban kilépett.

Hatodszorra is Los Angeles lett a világ legtöbb forgalmi torlódással sújtott városa Hatodik egymást követő éve lett Los Angeles a világ legtöbb forgalmi torlódással sújtott városa 2017-ben: az Egyesült Államok nyugati részén fekvő városban az autósok fejenként átlagosan 102 órát tölt...
Kilencéves csúcson az amerikai külkereskedelmi hiány Kilencéves csúcsra emelkedett az Egyesült Államok kereskedelmi mérlegének hiánya tavaly, Donald Trump amerikai elnöknek a kereskedelmi kapcsolatok nagyobb kiegyensúlyozottságát célzó erőfeszítései ell...
Az Egyesült Államok csökkenteni kezdte az Irakban állomásozó csapatai létszámát Az Egyesült Államok csökkenteni kezdte az Irakban állomásozó csapatai létszámát, miután az iraki hatóságok győzelmet hirdettek az Iszlám Állam terrorszervezet felett - közölte egy iraki kormányszóvivő...
Kardvívás - Bronzérmes a magyar csapat Gémesi Csanád, Szatmári András és Szilágyi Áron az Egyesült Államok együttesét győzte le.
Rekordmennyiségű fegyvert foglaltak le amerikai repülőtereken Rekordmennyiségű, majdnem 4 ezer fegyvert, vagy annak minősülő tiltott tárgyat foglaltak le tavaly az Egyesült Államok repülőterein a Közlekedésbiztonsági Ügynökség (TSA) szakemberei az utasbiztonsági...
Mexikó területének több mint a felét vesztette el Bár az amerikai elnökválasztás egyik központi témája volt, az utóbbi időben keveset hallani az Egyesült Államokat és Mexikót elválasztó falról.