Tuzson: tovább szigorodott a Stop Soros

Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára keddi sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy szigorúbb lett a kormány által az Országgyűlésnek benyújtott Stop Soros törvénycsomag. A politikus kijelentette, hogy a szigorítás értelmében a belügyminiszternek kötelezően nemzetbiztonsági vizsgálatot kell elrendelnie a migrációt szervező szervezetekkel szemben.

2018. február 13. 15:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Stop Soros törvények elfogadásával Magyarország újabb védvonalat húz A Soros-tervben szereplő, Brüsszel által szorgalmazott, felső korlát nélküli migránskvóta bevezetését az Európai Tanácsban tudják a visegrádi államok megakadályozni.
Nem vonják vissza a Stop Sorost A migrációt meg kell állítani, és meg kell fékezni azokat a szervezeteket, amelyek támogatják vagy szervezik azt, ezért biztosan nem vonják vissza a Stop Soros törvénycsomagot, ezt Tuzson Bence kormán...
Biztosan nem enyhül a Stop Soros Tuzson Bence hangsúlyozta: tart a törvénytervezet társadalmi egyeztetése, és szeretnék, ha minél többen elmondanák a véleményüket, mert annál jobb lesz a törvénycsomag.
Nem fog enyhülni a Stop Soros törvénycsomag Csak szigorításról, megerősítésről lehet beszélni - mondta Tuzson Bence.
A STOP Soros visszavonását követeli a Helsinki Bizottság A Soros György által támogatott Magyar Helsinki Bizottság szerint a STOP Soros néven készülődő szabályozás "elfogadhatatlan", ezért annak visszavonását követelik a kormánytól.
Nevetségessé vált a Soros-féle Amnesty International tüntetése A Stop Soros ellen tüntettek a londoni magyar nagykövetség előtt. Senkit nem érdekelt, csak néhányan lézengtek.

Londonban tiltakozott az Amnesty a Stop Soros ellen Megdöbbentette a jogvédőket a magyar kormány hazugsága, hogy ők migránsokat akarnak betelepíteni.
Óriási siker a "Stop Soros!" Fontos, hogy minél hamarabb az országgyűlés elé kerüljön a Stop Soros törvénycsomag a Fidesz-KDNP szerint. Soros György ugyanis újabb lépéseket tett Brüsszelben és az ENSZ-nél is, a tömeges bevándorl...
Most mi van? Kétségünk ne legyen, a Stop Soros törvényt a szavazó gép megszavazza.
Külföldi vélemény a Stop Soros törvényjavaslatról A Die Welt című német konzervatív lap a "Stop Soros" elnevezésű törvényjavaslat-csomaggal kapcsolatban foglalkozott Magyarországgal.
Olyan civil szervezetekkel indokolja a Stop Soros-törvényt a kormány, amik nem is működnek Magyarországon Kovács Zoltán posztolt.
Logikai bukfenc A Stop Soros tervezett törvénnyel folytatódik Soros György vegzálása.