A Google kitalálta, mivel csalná át az iPhone-osokat Androidra

Az iPhone X-ről másolhat a Google.

2018. február 13. 16:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Odacsap a titkosítatlan webhelyeknek a Chrome A Google még több nyomást helyez a webfejlesztőkre a HTTPS bevezetése érdekében.
Butítást kaphat a Google képkeresője Hasznos kényelmi funkció kerülhet ki a szolgáltatásból.
Szavazz: szerinted jó ötlet a havidíjas videojáték? Xbox Game Pass, PlayStation Now, Google Yeti, EA Access - szépen lassan haladunk a játékipar Netflixes megoldásai felé. Véleményezzétek!
A gamerek Netflixén dolgozik a Google Készül a Yeti névre hallgató játékos streamingszolgáltatás: vezeték nélküli kontrollerrel játszhatunk majd a tévén.
Phjonghcsang - 1500 helyett tizenötezer tojást rendeltek a szakácsok A Google Fordító "segített".
Betörne a videojáték-üzletbe a Google? Dedikált játékkonzol is készülhet a Yeti streamingszolgáltatás mellé.

A Microsoft rémálmát úgy hívják: Google Chrome A szoftveróriás hiába igyekszik, nem tudja utolérni böngészőjével a Chrome-t. Igaz, ebben szerepet játszik az Edge ügyetlen frissítési rendszere is.
Harci szövetségbe tömörülnek a Facebook és a Google egykori építői A közösségi média és az okostelefonok káros hatásai, így egykori cégeik ellen akarnak küzdeni.
Megszerezte a HTC mérnökeit a Google Ezáltal a jövőben a Pixel-család fejlesztése házon belül zajlik majd.
Megijedtek a Google befektetői Nem hozta a Google anyavállalata, az Alphabet a tőle megszokott számokat a negyedik negyedévben. A 25,9 milliárd dolláros árbevétel megfelelt a várakozásoknak, azonban a 9,7 dolláros tisztított EPS el...
Így teljesítettek a nagy techcégek Története legjobb profitját produkálta az Amazon internetes áruház. A technológiai szektor más óriásai, például az Apple is nagyot kaszált, míg a Google gazdája, az Alphabet veszteséget jelentett.
A Google előbb tudja, ha késik a gép, mint a légitársaság A korábbi késések alapján gépi intelligenciával megtippelik, mennyi késés várható.