A Google kitalálta, mivel csalná át az iPhone-osokat Androidra

Az iPhone X-ről másolhat a Google.

2018. február 13. 16:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Már 500 millióan töltötték le Androidra A Word a legnépszerűbb Microsoft-app a legnépszerűbb mobil operációs rendszerben.
Ez történt: elárulta a Google, melyik magyar városokban frissítik a Street View képeit Összegyűjtöttük egy cikkbe az elmúlt napok legérdekesebb, legolvasottabb tech témáit nézzük, mi történt a héten.
Problémák a Huawei és Honor mobilokon egy Google frissítés után A Google Play-szolgáltatások friss verziója több készüléken alkalmazáshibákat hozott. A javításon már dolgoznak, addig kaptunk egy átmeneti megoldást.
Fortnite Battle Royale - nyáron jön Androidra, fontos újítások jönnek Az Epic Games egy bejegyzésben számolt be egy újdonságról, illetve a jövőre vonatkozó tervekről.
Jön a YouTube Music: a Google újra megpróbálkozik a streamelős zenebiznisszel Újabb zenés alkalmazást indít a Google, május 22-én startol a YouTube Music.
Ismét a magyar utakat járják a Google Street View autói Korábban nem rögzített utcákat járják be, a meglévőket frissítik.

Kémkedéssel vádolta meg az Oracle a Google-t Hirtelen nagyon elmérgesedett a két techóriás közt a viszony, egyre durvább az adok-kapok.
Jelentős változás az Android frissítésében A Google meg fogja követelni a gyártóktól, hogy rendszeres biztonsági frissítéseket adjanak ki okostelefonjaikhoz.
Androidos telefonja van? Jó eséllyel önt is érinti a változás, amellyel a gyártók közé csapnak Új időszak köszönt be az androidos mobilvilágban: a Google megelégelte, hogy a kiadott frissítések egy része későn, rosszabb esetben pedig soha nem jut el a készülékekre. Nyomásgyakorlással igyekszik...
Jönnek a Linux appok a Chromebookokra Teljes értékű laptopokká válnak a Google szoftverével szerelt eszközök.
Idegesít, hogy mindent tud rólad a Google? Így lőheted le A Facebook adatbotránya kapcsán sokszor elhangzott az, hogy a Google még többet is tud felhasználóiról, mint a népszerű közösségi médium. Az új EU-s GDPR-szabályozás kapcsán a keresőmotor most...
Saját okosórán dolgozik a Google Nem csak a Pixel 3 mobilokra számíthatunk az ősszel.