Nem tetszett egy szavazás eredménye, ezért inkább törölte az egészet a Xiaomi

Kissé gyerekesen reagált a Xiaomi egy számára nem kellemes eredményt hozó szavazásra, egész egyszerűen eltüntette Twitter-fiókjából.

2018. február 13. 17:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Xiaomi az Oppóra tör Mármint a piaci részesedés tekintetében a kínai piacon elfoglalt második helyére. Nem teljesen esélytelen.
Van egy okosóra, amely csak 25 ezer forintba kerül, pedig 30 napig bírja egy töltéssel Megszólalásig hasonlít az Apple okosórájára, árban mégis jelentős különbséggel kapható a Xiaomi leányvállalatának terméke. És nem ez az egyetlen jellemző, ami miatt érdemes rá figyelmet szentelni.
Renderképeken a Xiaomi Redmi Note 5 A korábbi feltételezésekkel ellentétben, lesz különálló Redmi Note 5 modell, amely valószínűleg így fog kinézni.
Leállt a mobilpiac növekedése Minden harmadik telefon Samsung vagy Apple, a Xiaomi viszont őrült tempóban kapaszkodik fölfelé.
Tiszta levegőt otthonra: Xiaomi Mi Air Purifier 2 teszt Otthonaink levegőjének tisztán tartásában jelenthet nagy segítséget az éppen akciós Xiaomi Mi Air Purifier 2.
Xiaomi Redmi 5A - továbbra is Ez még nem a hosszított kialakítású, kávamentesített Redmi, ár/érték aránya viszont elsöprő, nem mellesleg pedig már itthon is megvehető.

Mégis lesz Xiaomi Redmi Note 5? Az eddigi értesülésekkel ellentétben, nem biztos, hogy a Xiaomi Redmi 5 Plus kerül Note 5 néven nemzetközi forgalomba.
Kiszivárgott a Xiaomi Mi Max 3 A renderképek elemzéséből több érdekes részlet is kiderült.
Barcelonába készül a Xiaomi, vajon a Mi 7-et is hozza? Kint lesz a jövő hónapban kezdődő Mobile World Congressen a nemzetközi piacok felé nyitó Xiaomi, és sokan már azt találgatják, hogy az esetleg Mi 7-et is elhozza-e.
Tőzsdére készül a kínai techóriás A kínai okostelefongyártó, a Xiaomi a Citic Securities-t, a Goldman Sachs-ot és a Morgan Stanley-t választotta közös ajánlattevőnek a tervezett tőzsdére lépéshez.
Jön a Xiaomi Mi 7 és Mi Mix 2s Két új telefonon is dolgoznak, ezek az MWC után mutatkozhatnak be.
Szerdán mutatkozhat be a Xiaomi Redmi Note 5 A Redmi 5A és Redmi Note 5A után érkezhet a Xiaomi Redmi Note 4 igazi örököse.