Nem tetszett egy szavazás eredménye, ezért inkább törölte az egészet a Xiaomi

Kissé gyerekesen reagált a Xiaomi egy számára nem kellemes eredményt hozó szavazásra, egész egyszerűen eltüntette Twitter-fiókjából.

2018. február 13. 17:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ambiciózus tervek a Xiaomi IPO-ja mögött Az okostelefonjairól Európában is sokak által ismert Xiaomi, amely egyike Kína leggyorsabban növekvő technológiai vállalatainak, a tervek szerint valamikor júliusban kezdi meg nyilvános kibocsátását (...

10 milliárd dollárt kaphat a Xiaomi Úgy tűnik az év legnagyobb részvénykibocsátását hajtja végre a Xiaomi, a vállalat 10 milliárd dollár friss tőkéhez juthat.
Xiaomi Mi ANC (Type-C) teszt Ár/minőség arányban ismét odacsaptak a kínaiak, a legolcsóbb, de korántsem a leggyengébb aktív zajszűrős fülhallgatót próbáltuk ki.
Május 10-én jön a Xiaomi Redmi S2 Két hete még csak tippelgetni lehetett róla, de azóta járt a kínai TENAA-nál, illetve publikálták a bemutatóra szóló meghívókat is.
Ez történt: kiderült, miért olyan olcsók a Xiaomi telefonjai Összegyűjtöttük egy cikkbe az elmúlt napok legérdekesebb, legolvasottabb tech témáit nézzük, mi történt a héten.
Könnyű, kicsi, kényelmes: most épp futópadot készít a Xiaomi Az otthoni edzésekbe próbál némi kényelmet csempészni a Xiaomi egy könnyen mozgatható, okostelefonnal vezérelhető futópaddal.

A Xiaomi lenyomta a BBK csoportot A Xiaomi vezeti a világ második legnagyobb piacát, mellesleg már nemzetközileg is komoly tényező, konkrétan a negyedik helyen.
Szárnyal a Xiaomi, hét év alatt startupból 100 milliárd dolláros cég lettek Tőzsdére mennek, és már meg is van, mire költik a 10 milliárd dollárt.
Akár május 23-án is érkezhet a Xiaomi Mi 7 Legalábbis, ha az elég hivatalosnak látszó virtuális plakátnak hinni lehet.
5 százalék kiderült a Xiaomi nagy titka Jól megy a Xiaominak, Kína új értékesítési kedvencének. Sikerének titka sajátos üzletpolitikája, amely elsősorban a felhasználóknak kedvez.
A Xiaominak nem kell 5 százaléknál nagyobb nyereség A Xiaomi alapítója maga árulta el, hogy soha nem akarnak majd 5 százaléknál nagyobb nyereséget elérni.
Gyűjti az engedélyeket a Redmi S2 A Xiaomi nagyon olcsó, de modern megjelenésű és dupla kamerával szerelt készüléket fabrikál.