Pintér Attila a Videoton egyik legjobbjával erősített

Henty tavasszal a Puskás Akadémiát erősíti, nagy örömére nem kell Klinar ellen játszania.

2018. február 13. 17:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Videoton egyik ászát vinné a Puskás Akadémia Hamarosan eldőlhet a légiós sorsa.
150 millió forintot bukott a Videoton az ingyen lelépő Suljicon Ennyiért vették. Ha azt nézzük, most mennyit ér a bosnyák, akkor még többet.
Lengyelországba igazol a Videoton támadója A bosnyák-magyar kettős állampolgárságú középpályás nyáron csatlakozik új klubjához.
Új mozicsatorna indul februárban Olyan sikersorozatok, mint a The Walking Dead, az Így jártam anyátokkal, a Légió, az Empire, az Atlanta vagy a Wayward Pines ezentúl elérhetőek lesznek a FOX+ video-on-demand szolgáltatáson keresztül,...
A pillanat, amikor egy oroszlán kezet csókol egy kutyának video Milliók ámulnak a két barát találkozását megörökítő videón.
Akár egy hercegnő - Miley Crus rubinvörös ruhája ellopta a show-t A polgárpukkasztó 2013-as MTV Video Music Awards fellépésétől már tényleg fényévekre van.

A Videoton válogatottjával erősítene a Ferencváros A középpályás még nem írta alá új szerződését Székesfehérváron.
Egy skót Holokauszt-hős története - video Jane Haining 1932-ben érkezett Magyarországra. Annak ellenére Budapesten maradt, hogy kitört a háború.
Nagy verést kapott a Videoton a román éllovastól Az egyik kolozsvári játékos becsúszása nyomán partjelzőt kellett cserélni a meccsen.
Szerződést bontott egyik játékosával a Videoton A 29 éves védő közös megegyezéssel távozik.
Aranyat nyert a Vidivel, ma legyőzte csapatával a fehérváriakat A magyar válogatott védő volt klubja ellen játszott a Videoton.
Újabb külföldi játékost igazolt a felcsúti Puskás Akadémia A 25 éves balhátvédet az FC Twentétől szerezte Pintér Attila csapata.