Hat megállóban lesznek mozgólépcső-kabinok a 3-as metró vonalán

Erről egyeztetett a főváros és a mozgássérültek szövetsége.

2018. február 13. 17:34

A cikk folytatása...Friss hírek
24 koncerttel rendezik szombaton a kórusok éjszakáját Huszonnégy koncert, népzene, klasszikus és kortárs zene is várja a közönséget szombaton a kórusok téli éjszakáján a budapesti Andrássy úton álló MagNet Közösségi Házban
Részegen elütött egy idős asszony, elhajtott, majd a rendőrökre is rátámadt Egy hónap alatt, gyorsított eljárásban ítélték el.
Még mindig növekszik az influenzások száma Hetedik hete tart a járvány az országban.
Megismerkedett egy párral a neten, másnap kifosztva ébredt Újabb példa arra, miért kell nagyon óvatosnak lenne netes ismerkedéskor.
13 évet kapott a kaposvári gyilkos Egy idős nőt ölt meg, aztán rabolt ki.
Tények, vádak és remények Mit védünk a kerítéssel? Változás kell Magyarországon! Bűnszövetségben a miniszterelnök és családja és nincs következmény?

Top hírek:
Újabb bizonyíték: felszámolták az egészségügy gondjait
Megtaláltuk a halaszthatatlan közfeladatot ellátó Kósa Lajost Pjongcsangban
Engedély nélkül kampányoltak egy székelyföldi magyar család fotójával, nyomozás indult Egy Facebook-csoportban engedély nélkül használták fel kampánycélokra egy erdélyi család fotóját, és ahhoz olyan szöveget írtak, ami nem volt igaz.
BL - Döntetlen Londonban, ötöt vágott a Bayern Az FC Barcelona 1-1-es döntetlent játszott a Chelsea vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, kedden, míg a Bayern München 5-0-ra legyőzte a meccs jelentős részében emberhátrányban játszó Besiktast
Szolidáris Lengyelországgal a magyar parlament Felszólította a parlament a kormányt, hogy álljon ki Lengyelország mellett az unió 7. cikke szerinti eljárás során.
Baleset a Bem rakparton - torlódásra lehet számítani Fának csapódott egy autó.