Agenţia slovacă de presă de stat a lansat un serviciu de ştiri în limba maghiară

Agenţia slovacă de presă de stat TASR a lansat un serviciu de ştiri în limba maghiară, a anunţat marţi agenţia de presă din Slovacia.

2018. február 13. 18:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Elindította magyar nyelvű hírszolgálatát a szlovák közszolgálati hírügynökség Elindította februártól magyar nyelvű hírszolgálatát a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség - közölte a hírügynökség kedden.
Közvetlen buszjárat indul Pozsony és a Liszt Ferenc repülőtér között A RegioJet busz- és vasúttársaság közvetlen napi buszjáratot indít Pozsony és a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér között, a fapados légitársaságok utasainak igénye miatt - írta a TASR...

Friss hírek
Erősíti Bukarest a nemzetvédelmet A hadsereg felszerelésének tízéves fejlesztési tervének értelmében Románia 9,8 milliárd euró értékben vásárol fegyvereket és katonai eszközöket.
Több száz kilométer után vette észre, hogy nincs a felesége a kocsiban A román férfi Szegeden elhagyta asszonyát.
Gyurcsány egy nap alatt megteremti álmai Magyarországát Megszületett egy ötéves terv hiperturbó változata.
Szijjártó: A migráció rossz, veszélyes és megállítható Magyarország álláspontja a bevándorlással kapcsolatban sziklaszilárd.
Kiskutyát dobott a krokodilok közé, társai valamiért örülnek is neki Nem lehet magyarázatot találni erre.
Már a kormánybiztos is belebukott a becsődölt óriáscég botrányába Egyre nagyobb bajban van a legnagyobb horvát munkáltató.

PE a adoptat o hotărâre privind apărarea drepturilor minorităţilor naţionale autohtone Plenara Parlamentului European (PE) a adoptat în şedinţa de la Strassbourg pentru prima oară o hotărâre privind interzicerea discriminării minorităţilor naţionale autohtone şi apărarea pe larg a drept...
Ministrul apărării din Ungaria: Colaborarea statelor V4 serveşte drept exemplu pentru Europa de Vest Colaborarea statelor membre ale Grupului de la Vişegrad V4 (Ungaria, Slovacia, Cehia şi Polonia) se bazează pe valori comune stabile, imuabile, şi este exemplară pentru Europa de Vest şi pentru tot ma...
Ziua Culturii Maghiare - László Kövér: naţiunea maghiară este naţiunea dăinuirii Istoria i-a separat şi i-a împrăştiat pe maghiari, însă cultura lor i-a menţinut uniţi, astfel naţiunea maghiară nu este naţiunea destrămării şi a răsfirării, ci cea a dăinuirii, a spus László Kövér, ...

Top hírek:
Üzenetben írta meg, hogyan öli meg az újságírónőt a milliárdos Kim Wall megtervezett gyilkosság áldozata lett.
Meglepetések a Magyar Kupában: kikapott a DVSC és Pintér Attila csapata A havazás miatt elmaradt az Újpest-Paks mérkőzés a labdarúgó MK-nyolcaddöntőben.
A török tüzérség visszavonulásra kényszerítette a szír kormánypárti erőket Beléptek a kurd felügyelet álló Afrín térségbe.
EU: jogellenes a lengyel erdőirtás Európa utolsó egybefüggő őserdőjének megmaradása a tét - Otthonául szolgál számos ritka állatfajnak is.
Elonk Musk naperőművet csinálna az otthonainkból Cserébe ingyen napelemet és olcsóbb áramot kapnánk.
Szél Bernadett, az LMP társelnöke, a párt miniszterelnök-jelöltje a választási együttműködésről