MSZP: 33 százalékos kedvezményt kapott a Fidesz a plakátokra

Az Állami Számvevőszék épp ezért büntette végig az ellenzéki pártokat, amelyek most azt várják, a Fidesz legyen a soros. A Fidesz szerint nem kapott kedvezményt és minden törvényes volt.

2018. február 13. 18:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hadházy Ákos tovább magyarázkodik, hogy miért ül be a parlamentbe Amikor megígérte, hogy nem fog, ha a Fidesz nyer. Kövér László szerint nincs helye a politikusnak a parlamentben.
Kifulladt a kormányellenes tüntetéssorozat, és Orbán sem segít eddig rajtuk A harmadik Fidesz-kétharmad gyors egymásutánban háromszor is utcára vitte az embereket, először egy héttel a választások után, utoljára akkor, amikor esküt tett Orbán. De azóta nem hallani arról, hog...
Varga Mihály nyolc évet várt erre a pillanatra Megható képet posztolt a Fidesz régi-új minisztere. Katt.
Nem hagynák veszni a jogállamot A Fidesz már a 2010-ben megszerzett kétharmaddal is jelentősen csorbította a bíróságok szabadságát.
Ma is vagdalkozott és bolsevikozott egyet az MSZP Az MSZP szerint a miniszterjelöltek a honvédelem, a belügy és az igazságügy területén is úgy tesznek, mintha az elmúlt nyolc évben nem a Fidesz-kormányzott volna
Hadházy visszaélne a mentelmi joggal Parlamenti mandátumát használná fel Hadházy Ákos arra, hogy megússza kétes földügyeit. Erről a Fidesz frakciójának szóvivője beszélt. Halász János Hadházy Ákos interjújára reagált. Az LMP-s politikus ...

Börtönszerű fogva tartás a tranzitzónákban A Fidesz kiszámítható módon reagált az Európa Tanács kritikájára.
Gulyás Gergely: az EP-választásokat a biztonság kérdése határozza majd meg Gulyás Gergely azt mondta: a Fidesz sikere nem függ az Európai Néppárttól, de nyitott a néppárt kampányának segítésére.
Stadionépítés - kiderült, mennyi embernek nem tetszik A Publicus Intézet a Vasárnapi Hírek megbízásából, május 4. és 9. között, 1008 fő megkérdezésével készített reprezentatív közvéleménykutatásban vizsgálta a hazai sport és a sportfinanszírozás egyes ké...
Az új kormány struktúrája a magyarok által kijelölt célokhoz igazodik A választók adtak egy felhatalmazást a kormány számára, ez a felhatalmazás arról szól, hogy meg kell őrizni az ország biztonságát - mondtas a Fidesz szóvivője.
A Fidesz a Stop Soros törvénycsomag tárgyalását sürgeti A javaslat lényege, hogy szankcionálja azokat a szervezeteket, amelyek az illegális bevándorlást segítő tevékenységet folytatnak.
"Ki kell tartani a nemzeti kormány gazdaságpolitikája mellett" Magyarország újabb elismerést kapott, a világ tíz legjobb befektetési célországa között tartják számon - mondta Zsigó Róbert, a Fidesz frakcióvezető-helyettese csütörtökön a közmédiának.