Nehézségeket teremtett az olasz balközép migrációs politikája?

Matteo Renzi a kormánypárt választási esélyeit latolgatta.

2018. február 13. 18:28

A cikk folytatása...Friss hírek
Rekordsebességet értek el mobilhálózaton a techóriások tesztjén Ez a legújabb áttörés a gigabites mobilnet tavalyi elindítása óta.
Robbanóanyagot tartottak egy tatabányai garázsban Négy év fegyházbüntetésre ítélt a Tatabányai Törvényszék szerdán egy férfit, aki lövedékeket és más haditechnikai eszközöket tárolt testvére garázsában, ezek összesen mintegy 80 kilogramm működőképes robbanóanyagot tartalmaztak. Az ítélet jogerős.
Betiltják a lógó gatyákat egy amerikai államban Pénzbírságot és közmunkát is kaphatnak a férfiak, akiknek kilóg az alsógatyájuk.
Az amerikaiak kétharmada támogatja a fegyvertörvények szigorítását Még soha nem volt ennyi támogatója az ügynek.
Ütötte, harapta a rendőröket a falunapon A domaszéki férfi a rendőrök anyját is szidta.
Kiszivárgott egy kép az új Toro Rossóról A Force India az utolsó pillanatban érkezik majd.

Top hírek:
Üzenetben írta meg, hogyan öli meg az újságírónőt a milliárdos Kim Wall megtervezett gyilkosság áldozata lett.
Meglepetések a Magyar Kupában: kikapott a DVSC és Pintér Attila csapata A havazás miatt elmaradt az Újpest-Paks mérkőzés a labdarúgó MK-nyolcaddöntőben.
A török tüzérség visszavonulásra kényszerítette a szír kormánypárti erőket Beléptek a kurd felügyelet álló Afrín térségbe.
Lengyelországban már polokauszt-múzeumot (!) terveznek a világháború lengyel áldozatai emlékére Ez lett a kedvenc témája a kormányzó lengyel nacionalistáknak.
EU: jogellenes a lengyel erdőirtás Európa utolsó egybefüggő őserdőjének megmaradása a tét - Otthonául szolgál számos ritka állatfajnak is.
Elonk Musk naperőművet csinálna az otthonainkból Cserébe ingyen napelemet és olcsóbb áramot kapnánk.