Hány Eiffel-torony árából jön ki egy Kínai Nagy Fal?

2018. február 13. 18:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Török Gábor a hódmezővásárhelyi választás valódi tétjéről Polgármestert választanak vasárnap Hódmezővásárhelyen, és a politológus blogbejegyzése szerint ez a voksolás fontos üzenetet küldhet az összefogás szükségességéről vitázó ellenzéki pártoknak.
Nyilvános helyen is verte élettársát a küzdősportos Előzetesbe helyezik az erőszakos férfit.
Magyarország az egyik legkevesebb összegű minimálbért adja Európában Nálunk csak Bulgária és Románia ad kevesebbet a régióból.
Magyar Idők: Zuschlag 4 kamupárttal bűvészkedett
Tudja, mik azok a babalaborok? A hétvégén megtudhatja
Újabb ipari tájseb tűnik el Pécsen

Top hírek:
Helyreállt a forgalom az M1-es autópályán A Budapest felé vezető oldalon, a 45-ös km közelében történt korábban baleset.
Sikerült a SpaceX kilövése, hamarosan jöhet az olcsó internet Újabb akadályt vett sikerrel a SpaceX, amely ezúttal három műholdat juttatott a világűrbe. Ezek közül kettő elvezethet minket az olcsó internethez.
Tahi Tóth László halálára: Halkan járok lépteim fölött Hegyi Iván búcsúzik a Vígszínház legendás színészétől.
Ebben az ügyben sem mer Orbán ujjat húzni Putyinnal Oroszország egyáltalán nem segíti a második világháború után elhurcolt magyarok százezreinek emlékének méltó ápolását, egyáltalán, a tisztánlátást. Orbán Viktor és kormánya pedig annyira nem köti az ebet a karóhoz, nem mer konfrontálódni.
Ennyi roma él Magyarországon 1987-hez képest megduplázódott a romák száma Magyarországon a Debreceni Egyetem kutatása szerint, miközben az ország lakossága 10,7 millióról 9,9 millióra csökkent. A romák az ország két sarkában lévő járásokban különösen tömbösödve találhatóak.
Bödőcs a világhír felé: az Orbán-rendszer tudatalattiját bemutató humoristáról közölt portrét az AFP Az egyik legnagyobb európai hírügynökség mutatta be, min nevetnek az emberek a NER-ben.