Halálra ítéltek egy török nőt Irakban, aki az Iszlám Állam tagja volt

Ő a második európai nő, aki ezért halálos ítéletet kapott Irakban.

2018. február 19. 11:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Halálra ítélték az Iszlám Állam vezetőjének lánytestvérét Abu Bakr al-Bagdadi testvére logisztikai támogatást nyújtott az Iszlám Állam fegyvereseinek.
Afrínba vezényelték a kurdokkal szövetséges arab milíciák harcosait Az ezerhétszáz harcos eddig az Iszlám Állam ellen harcolt, de ezentúl az Olajág fedőnéven indult, kurdok lakta területeket célzó török offenzíva elleni védelmet erősítik.
Pentagon: szünetelnek az Iszlám Állammal szembeni földi hadműveletek Szünetelnek az Iszlám Állam dzsihadista szervezettel szembeni földi hadműveletek Kelet-Szíriában, mert az Egyesült Államok támogatta kurd milíciák felvették a harcot az Afrínnál harcoló török csapatok...
Gyereksereget toborzott egy muszlim Londonban Az Iszlám Állam követője terrortámadásokat akart végrehajtani a gyerekek segítségével a brit fővárosban, most elítélték.
A dzsihád anyja A súlyos terrortámadások tettesei legkevésbé sem magányos farkasok voltak, hanem személyeken keresztül közvetlenül is kapcsolódtak az Iszlám Állam (ISIS) központjához.
Eljárás kezdődött Le Pen ellen A Nemzeti Front elnöke az Iszlám Állam borzalmas képeit tette közzé az interneten.

Az Iszlám Állam miatt kell felelnie Le Pennek A szélsőjobbos vezető három évet is kaphat Twitter-fotói miatt.
Hazaérkezett Irakból az ökumenikusok küldöttsége A keresztények visszatérését segítik Irakban a magyarok.
Tartsd életben a reményt! Folytatódik az Ökumenikus Segélyszervezet visszatelepülő keresztényeket segítő programja Irakban.
Halálra ítéltek Irakban 16 török nőt, amiért az ISIS-hez csatlakoztak Az iraki központi bűnügyi bíróság szóvivője vasárnap bejelentette, hogy halálra ítéltek 16 török nőt, amiért csatlakoztak az Iszlám Államhoz.
Ha el akarod kerülni a terrortámadásokat, semmiképp se menj ezekre a helyekre! Nemsokára véget ér a tél, ami azt jelenti, hogy a világ minden tájáról turisták kelnek útna, így a brit külügyminisztérium kiadta, mely turistaparadicsomoknál készül lecsapni az Iszlám Állam nevű terr...
Megölték a párizsi és brüsszeli terror irányítóját A meghalt Oussama Atar, aki az Iszlám Állam nevű terrorszervezet tagjaként a rendelkezésre álló bizonyítékok szerint Szíriából irányította a 2015 novemberében Párizsban, és a 2016 márciusában Brüsszel...