ENSZ emberi jogi képviselő: Magyarországon jól bevált séma alapján nehezítik a civil szervezetek életét

Birgit Van Hout az M1-en beszélt arról, hogy minden emberrel méltósággal és tisztelettel kell bánni.

2018. február 24. 22:26

A cikk folytatása...Friss hírek
Semjén háziasított rénszarvast lőtt le? Egy természetfilmes állítja, Semjén Zsolt nem lőhetett le vadon élő rénszarvast Svédországban, mert az 150 éve kipusztult. A helikopteres vadelszállításra adott magyarázat is elég nagy kamu szerinte.
Provokátorok a Békemenet megzavarására készülnek A megfélemlítésre csak a még nagyobb tömeg lehet a válasz - mondják a szervezők.
Csak a teljes ellenzéki megegyezés esetén fontolja meg az LMP a visszaléptetést Tárgyaljanak a többi pártok, ha megegyeznek, az LMP hajlandó megfontolni a jelöltjei visszaléptetését.
A nagyon kártékony személyiség A tőzsdespekuláns George Soros az erkölcsi relativizmus hálójában.
Új hiperszonikus rakétát tesztel az orosz hadsereg Megsemmisítette célját a gyakorlótéren a tengeri célpontok ellen kifejlesztett Kinzsal típusú, hiperszonikus rakéta, amelyet az orosz légierő egy MiG-31-es elfogó vadászgépéről lőttek ki - közölte vasárnap az orosz védelmi tárca
Összefogást sürget az Együtt, és savazza az ellenzéki pártokat Megfújta a harci kürtöket az Együtt, a párt szerint a lehető legszélesebb ellenzéki koordinálásra van szükség, és a legesélyesebb ellenzéki jelölt nem feltétlenül a legerősebb ellenzéki párt jelöltje. Az Együtt ugyanakkor erősen támad egyes ellenzéki pártokat.

ENSZ emberi jogi képviselő: a migráció az életünk része, ha tetszik, ha nem Birgit Van Hout, az ENSZ emberi jogi főbiztosának európai képviselője szerint a migráció globális jelenség, és az életünk része. Ebből indul ki az ENSZ új migrációs tervezete is.

Top hírek:
Ezer család üdülhet ingyen a Balatonnál Tíz hétvégén színes programok várják majd őket.
Nem lesz 53 jelölt Hajdúszoboszlón Valószínűleg nem lesz 53 jelölt a hajdúszoboszlói egyéni választókerületben a szavazólapon április 8-án: a bejelentett 53 jelöltből 28 nyilvántartásba vételét elutasította a választási bizottság - derül ki a Nemzeti Választási Iroda internetes oldalának adataiból
Füstölés miatt ki kellett üríteni egy budapesti szállodát Kétszázhúsz embernek kellett elhagynia a hotelt.
Schmitt Pál: Végre felfigyeltek ránk A volt köztársasági elnök, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja a pjongcsangi téli olimpiát értékelte.
Ingyenes családi tábor a kormány támogatásával Zánkán is dübörög a kampány.
Kósa Lajos szerint a Momentum és a Párbeszéd a kamupárt A miniszter a Márki-Zay Péter számítógépén futó kémprogramra is reagált.