Áll az alku - 2018. 03.08. - 54. adás 3. rész

˝Aggasztóan˝ jó helyzetbe került Peti és a bank is kénytelen volt ennek megfelelő ajánlatot adni. Hogy a jó széria meddig tartott ki, kiderül a videóból!

2018. március 8. 22:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Már nem titkolják: aggasztóan súlyos a sztárdobos állapota Életveszélybe került a világ egyik legismertebb dobosának számító Travis Barker, a Blink-182 dobosa - írja a billboard.com. A zenész mindkét karjában vérrögöt találtak, melyek bármikor átvándorolhatna...

Borzalmasan lefogyott Johnny Depp! Bár a szexi színész még 54 évesen is megdobogtatja a csajok szívét, a legutóbbi lesifotókon eléggé aggasztóan néz ki! Mi történhetett?
Támogatja barátnőjét a meztelenségben Puskás Peti Eke Angéla egy fotósorozattal tiszteleg azok előtt a nők előtt, akik az élet több területén is egyedül állnak helyt.

Véletlen egybeesés: Puskás Peti hétköznapjai a színpadon tértek vissza A közelmúltban mutatta be legújabb, Dog Story című előadását a Játékszín, amiben Puskás Peti is szerepet kapott. A főszereplő Roland (Solti Ádám/Nagy Balázs) közeli barátját, Guy-t alakítja. Könyen az...
Külföldi csajokat lájkol Kabát Peti Kabát Peti nemcsak a focipályán, hanem az Instagramon is nagy spíler. A volt válogatott focista már évekkel ezelőtt regisztrálta magát a legnépszerűbb fotómegosztó oldalra, azóta akárcsak a focipályá...
Peti kutya rakétán repül el saját életéből A 30Y Szeretni akart dala arról szól, amikor kisodródunk saját életünkből. Klippremier.
Bezár a bazár! - 31. adás 1. rész Az este első párosa Marianna és Dávid voltak, később pedig Krisztina és Peti próbálkozott meg a bazár kifosztásával.