Forradalomba hívta a diákokat Szél Bernadett

Oktatási vitát szervezett a miniszterelnök-jelölteknek a Független Diákparlament. Meghívták Orbán Viktort is, de a kormányfő nem ment el. Hétfő este így Karácsony Gergely, Szél Bernadett és Vona Gábor vitázott egymással. Szakpolitikai érdek- és értékütköztetés történt úgy a Gödör Klubban, hogy egyszer sem hangzott el olyan agyonhasznált kormányzati toposz, mint a migráns vagy Soros.

2018. március 13. 6:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vitatott orosz szoftver fut a magyar képviselők céges laptopján Szél Bernadett a nemzetbiztonsági bizottság napirendjére vetetné a Kaspersky-kérdést.

Itt nincs Fidesz-ügynök Szél Bernadett is az LMP fegyelmi bizottsága elé került - jelentette be a párt újraválasztott társelnöke lapunknak adott interjújában.
Rajong a metálért, és otthon van a küzdősportokban az LMP új társelnöke Keresztes László Lóránt váltja Szél Bernadett mellett Hadházy Ákost, a pécsi politikus lett az LMP férfi társelnöke. Nem fél attól, hogy kitakarná Szél a rivaldafényből, mert nem is akar sütkérezni b...
Bomlófélben, szétesőben az LMP Szél Bernadett mikropártja is a kihalás szélére sodródott. Természetes szelekció ez. Az alkalmatlanok, a gyengék eltűnnek. Így megy ez. Mindig is így ment.
Szakadhat az LMP? Gyenge felhatalmazást kapott Szél Bernadett társelnök az LMP hétvégi tisztújító kongresszusán.
Szél Bernadett nyert, de megbukott Folytatódhatnak a belharcok az LMP-ben és nem kizárt, hogy pártszakadáshoz közeli helyzet is kialakult. Erről a Pesti Srácoknak számoltak be LMP-s párttagok. A Tényeknek nyilatkozó politológus szerint...

Szél Bernadett és Keresztes László Lóránt az LMP két társelnöke Az elnökség további hat tagját is megválasztják szombaton.
Ismét Soros A javaslatot diszkriminatívnak tartom.
Orbán Viktor magához vette a szerencsejáték felügyeletet A jövő évi költségvetés tervezetéből derül ki: az új közigazgatási egység, a Miniszterelnöki Kormányiroda hatáskörébe került a Szerencsejáték Felügyelet.
Hollik István: a többi bevándorláspárti szervezethez is elmegyünk A Fidesz-KDNP-frakciószövetség szóvivője azt mondta, néven akarják nevezni "a többségében Soros György által finanszírozott" szervezeteket.
2,4 milliárdot kapott az államtól a falu, ahol Orbán Viktor külön megköszönte, hogy rá szavaztak A miniszterelnök kétszer is járt Vajszlón, először kampányolni, aztán pedig megköszönni, hogy a Fideszre szavaztak.
A tőzsdespekuláns harcot hirdet Donald Trump és az erősödő nacionalizmus ellen Soros György harcot hirdetett Donald Trump amerikai elnök és az erősödő nacionalizmus ellen a The Washington Post című lapnak Zürichben adott és vasárnap megjelent interjújában.