Drámai a helyzet: özönlenek a migránsok Németországba főleg az EU-ból

Csak 2016-ban 1,8 millió migráns özönlötte el Németországot, a legnagyobb bevándorlói tömeg a románoké volt. És 1 365 178-an vándoroltak ki.

2018. március 13. 13:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Németország és Franciaország támogatja az EU-n kívüli menedékjogi központok felállítását Franciaország hajlandó kétoldalú megállapodást kötni Németországgal mindazon menedékkérők visszafogadásáról, akiket Franciaországban regisztráltak, de továbbutaznak Németországba.

Németország együtt akar működni Olaszországgal a migráció problémájának megoldásában A kancellár kiemelte, hogy a német kormány támogatni kívánja az európai szolidaritás iránti olasz igényt.
A nap legfontosabb hírei – 2018. június 17. Kikapott Németország, győzött Tóth Bertalan. Ez történt vasárnap.
Németország beint Erdogannak Védelem alá helyezték a török puccs főszervezőjét.
A németek szigorítanak a migránsok családegyesítési lehetőségein Elfogadta pénteken a német szövetségi parlament az oltalmazott státuszba kerülő menedékkérők családegyesítéséről szóló törvényt, amelynek értelmében az oltalmazottak elveszítik a jogukat a családegyes...
Európa visszatérhet önmagához Kétségtelen, hogy Angela Merkel német kancellár először mondott ki olyan igazságokat, mint hogy a magyarszerb uniós külső határ védelmével Magyarország Németországot is védi.

Nem vagyunk Németország meghosszabbított munkapadja A CeBIT digitális világkiállításon ezúttal is saját standdal vesz részt Magyarország.
Migránsokat fogtak egy török rendszámú teherautóban Ártándnál A pótkocsis teherautó az úti dokumentumok szerint papírtekercseket szállított Bulgáriából Németországba.
A magyar kerítés védi Németországot A magyar-szerb uniós külső határ védelmével Magyarország Németországot is védi. Angela Merkel német kancellár vasárnap egy televíziós interjúban tette ezt a kijelentést. Szerinte a magyar kerítés Néme...
Merkel: Magyarország Németországot is védi Magyarország "bizonyos értelemben nekünk végzi el a munkát" uniós külső határa védelmével - mondta a kancellár az ARD német országos köztelevízióban késő este sugárzott interjúban.
Beismerte a 14 éves lány meggyilkolását a 20 éves kurd férfi Szombaton vitték vissza Németországba.
Megválasztották az ENSZ BT új tagjait A 2019. január elsejével kezdődő következő kétéves időszakra Belgium, a Dél-afrikai Köztársaság, a Dominikai Köztársaság, Indonézia és Németország került be a 15 tagú testületbe.