Újra rács mögött az olasz maffiózó, akiről a meggyilkolt szlovák újságíró az utolsó cikkét írta

Egyszer már elengedték, de most egy nemzetközi elfogatóparancs után mégis elvitték a rendőrök.

2018. március 13. 15:04

A cikk folytatása...Friss hírek
Fazekas: hadrendbe áll az idén a jégkármérséklő rendszer Az idén hadrendbe áll a kiépítés alatt álló jégkármérséklő-rendszer, Kunhegyesen is kihelyeznek egy generátort jelentette be a földművelésügyi miniszter szerdán Kunhegyesen.
Töröld a Facebook-ot? Száguldanak a konkurensek Eljött az amerikai kamatdöntés napja, az amerikai tőzsdék bizakodóak, az európai indexek estek, elsősorban az euró erősödése miatt. Az amerikai kötvényhozamok sok éve nem látott szinten, a Twitter és a Snap ugrik, az olaj száguld, a kriptodevizák is erősödnek. Hírbe hozták a Konzumot, lefújták a Waberer's részvényeladást.
Súlyos demográfiai problémával küzd Szerbia a szerb államfő szerint Szerbiában állandósult a népességszám csökkenésének tendenciája.
Évekig nem vette észre, hogy meghalt az anyja, akkora kupi volt a házban Négy évig élt halott édesanyja mellett egy nő Nyugat-Walesben, mert nem vette észre, hogy már nincs életben, akkora nagy kupi volt a házban. Az ötvenes éveiben járó Valerie-re március 12-én találtak rá walesi házában egy halom szemétkupac alatt nagyon rossz állapotban, miután egy aggódó szomszéd kihívta a rendőrséget, mert már jóideje nem látott mozgást a ház körül.
Óvatosan, a tanárnő ráz, mint a kettőhúsz Isabelle Huppert veszélyes szuperképességekre tesz szert az öncélú komédiában, amely az a fajta, amikor inkább rajta nevetünk, nem vele.
Az összes érintett jól jár a kohéziós pénzekkel

Top hírek:
Szombathely a legboldogabb magyar város Jordán Tamás szerint szeretnivaló a 2000 éves Vas megyei település
Fél méter havat és tornádókat hoz az amerikai szupervihar A komplett keleti partot végigszántja a vihar, ami délen már súlyos károkat okozott. Északabbra pedig Szibéria fog beköszönteni.
Előre jelzik az aszályt A kevés csapadék több kárt okoz, mint az árvizek Magyarországon.
Ismertette programját a Kell Az Összefogás Párt Weith Katalin, a Kell Az Összefogás Párt (KÖSSZ Párt) miniszterelnök-jelöltje ismertette a párt választási programját az M1 Ma Este című műsorában.
A tokiói olimpiáig Hecker Balázs vezeti a karatésokat Pályafutása során Európa-bajnokságon és Világkupán is ért el harmadik helyezést.
Hét éve halott férfit talált egy betörő Amint meglátta a mumifikálódott holttestet, elmenekült.