Megölte magát a férfi, akinek a felesége állítólag átverte Kósa Lajost

Az asszony házi őrizetben vár a büntetőeljárás őt érintő következményeire.

2018. március 13. 18:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hír: Elég a hazudozásból! A Költségvetési bizottság keddi ülésén lehetett volna tisztázni, hogy Kósa Lajos Magyarország legnagyobb balekja, vagy legnagyobb pénzmosója. Kósa Lajosnak távoznia kell a közéletből, mert mindkét es...
Kósa Lajos: további kétmilliárd a debreceni strand fejlesztésére A Modern városok program keretében négymilliárd forintot biztosítottak erre a célra, most további kétmilliárd forinttal támogatja a kormány a debreceni nagyerdei strand fejlesztését.
A svájci cég cáfolja, hogy a részvényese lett volna Kósa csengeri szélhámosnője Az Altenrhein Aviation AG szerint a társaság sem Szabó Gábornét, sem Kósa Lajost, sem Czakó Jánost nem ismeri.
Fájdalmas paródia készült Kósa Lajos ügyéről Durvul a kampány.
Gulyás Gergely: Kósa Lajos áldozat A Fidesz frakcióvezetője arra a kérdésre, hogy Kósa miért beszélt összevissza a csengeri nőről, elmondta, ha férfiak nőkről beszélnek, gyakran túlzásokba esnek.
Hát, nem ettől fog Kósa Lajos biztosítási ügynök nyugodtabban aludni Most vonul át a Békemenet a Margit hídon, és az a helyzet, hogy a köztévé (!) közvetítése alapján a tömeg közepe eléggé foghíjas. Persze ebből nem

A NER titkos operettprojektje Új jelentést kap az operettország kifejezés: Lázár bécsi videója és Kósa Lajos csengeri ügye Kálmán Imre Marica grófnő című darabjában ér össze. Durva zenetörténeti leleplezés!
Kósa Lajos újabb kalandjai a klasszikus falvédőn
Nincs gond Kósa Lajos kampányvideójával az NVB szerint A Nemzeti Választási Bizottság elutasította az azzal kapcsolatban benyújtott kifogást.
Kósa Lajos szerint a Momentum és a Párbeszéd a kamupárt A miniszter a Márki-Zay Péter számítógépén futó kémprogramra is reagált.
Kósa Lajos: 2050-re utolérjük Európát! A miniszter szerint hamarosan alapvető szerkezetváltás következik be a magyar gazdaságban.
Fejlesztésekre számíthat Zalaegerszeg Összesen mintegy 240 milliárd forint összegű beruházás valósul meg a Modern városok programban Zalaegerszegen és a városhoz kapcsolódóan közölte szerdán Kósa Lajos.