Nem maradhatott el: az új Samsung csúcstelefon is átesett a tortúrateszteken

Hivatalosan még nem értékesítik a Galaxy S9-eket, de ez nem jelenti azt, hogy a készülékek ne jutottak volna el a tesztelők kezébe. Ilyenkor nem maradhatnak el azok a vizsgálatok sem, amelyek a telefonok tartósságát firtatják.

2018. március 13. 19:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mesterséges intelligenciával dobja fel a középkategóriát az új Samsung Exynos chip A középkategória királya lehet az új Exynos 7 9610 lapka, amely mesterséges intelligenciával segíti a mobilfotózást.
Izgalmas együttműködést jelentett be a Samsung és a Szépművészeti Technológiából művészet, művészetből technológia lesz a The Frame-ben.
Olcsóbb összerakni egy Galaxy S9+ okostelefont, mint egy iPhone X-et A becslések szerint 379 dollárba kerül összerakni egy Samsung Galaxy S9+ készüléket.
Félórás áramszünet miatt esett ki a NAND termelés 3,5 százaléka A Samsung egyik dél-koreai üzemében nagyjából 60 000 szilíciumostyát tett tönkre az üzemzavar, amely akár a NAND-ok, illetve az arra épülő SSD-k árára is kedvezőtlen hatással lehet.
Hivatalos: elkezdődött a Samsung Galaxy S9 és S9+ értékesítése A Samsung bejelentette, hogy a mai napon a világ számos országában elkezdődött új csúcstelefonjainak értékesítése.
A legjobbkor: új SD és microSD kártyákkal rukkolt ki a Kingston A Kingston új memóriakártyái jól jöhetnek azoknak, akik keveslik például a legújabb Samsung-csúcstelefon natív memóriáját.

Videó: kiderült, mit rejt a Samsung Galaxy S9 belseje Bár csak pénteken kezdődik a Samsung új csúcstelefonjának értékesítése, az iFixit csapatához már eljutott egy Galaxy S9. Szét is szedték gyorsan.
Rossz hír a Samsungnak: az iPhone X még mindig gyorsabb, mint az S9 A Samsung Galaxy S9 a valaha készült legerősebb androidos okostelefon lett, de kérdés, mire elég ez az Apple tavaly bemutatott iPhone X-ese ellen.
Új QLED tévéket mutatott be a Samsung New Yorkban Még szebb kép, még kevesebb kábel és pár érdekes újítás.
Álcázni tudják magukat a falon a Samsung új tévéi
Saját változatot ad ki a Microsoft a Samsung Galaxy S9-ből A Samsung szerint azonban ne hívjuk az eszközt Microsoft Editionnek.
A Samsung Galaxy S9 legnagyobb újítása egy állítható lyuk A csúcsmobil kameráján állítható a rekeszérték, ezért ügyesebben játszhatunk a mélységélességgel, és sötétben is szebb fotókat készít.