Nem maradhatott el: az új Samsung csúcstelefon is átesett a tortúrateszteken

Hivatalosan még nem értékesítik a Galaxy S9-eket, de ez nem jelenti azt, hogy a készülékek ne jutottak volna el a tesztelők kezébe. Ilyenkor nem maradhatnak el azok a vizsgálatok sem, amelyek a telefonok tartósságát firtatják.

2018. március 13. 19:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Horroráron jöhet a jövő csúcsmobilja Forintban akár a félmillióba is fájhat az összehajtható Samsung Galaxy X.

Majdnem 2000 dollárba kerülhet a Samsung összehajtható okostelefonja Egyesek szerint az összehajtható okostelefonoké a jövő - ebben az esetben a jövő drága lesz, nagyon.
Nagyobb telepet és gyorsabb Qi töltést kap a Galaxy Note9 A Samsung csúcsphabletje minden eddiginél nagyobb kapacitású akkumulátort és továbbfejlesztett vezetékmentes gyorstöltést kap a jelek szerint.
Ezért lesz vízszintes kamerarendszer a Galaxy Note 9-ben A Samsung következő csúcskészüléke kitart a horizontális elrendezés mellett - így nagyobb akkumulátor fér majd a Galaxy Note 9-be.
Totálkáros lett egy autó egy felrobbanó Samsung telefon miatt Egy detroiti nő vezetés közben látta, hogy a pohártartóba tett telefon szikrázni kezd.
Neves tudósokat igazolt a Samsung Dr. H. Sebastian Seung, a Princeton Egyetem Informatikai Intézetének, illetve a Kognitív Idegtudomány Tanszékének Evnin professzora, valamint Dr. Daniel D. Lee, a Pennsylvaniai Egyetemen működő Mérnök...

Befutott a Galaxy A9 Star és a Star Lite Kínában hódítana a Samsung új, középkategóriás mobilpárosa, dupla hátlapi kamerával és mutatós, megnyúlt kijelzővel.
Megkerestük az Android sztárfotósát A Huawei P20 Pro, a Samsung Galaxy S9+, a Sony Xperia XZ2 és a HTC U11+ kameráit nyúztuk, hogy kiderüljön, melyik csúcstelefon készíti a legjobb képeket.
A Facebook 60 cégnek megengedte, hogy hozzáférjen a felhasználók és a barátaik személyes adataihoz Köztük volt az Apple, az Amazon, a Microsoft, a BlackBerry és a Samsung is. A szerződések egy része még mindig érvényben van. Nem ezt ígérték.
Jegyezze fel: megvan, melyik napon jelenthetik be a Samsung legerősebb telefonját A legújabb hírek is azt támasztják alá, hogy egy picit késik a Galaxy Note9, de már nem is kell olyan nagyon sokat várni rá.
Késni fog a Galaxy Note9, de azt mondják, ettől csak jobb lesz A legújabb értesülések szerint legalább két héttel később jelenik majd meg 2018 második Samsung-csúcstelefonja, a Galaxy Note9. A háttérben utolsó pillanatos tervezési változtatások állnak.
Komoly fejlesztési kihívásokkal küzdött a lezuhant magyar e-repülő Nem szeretnének úgy járni, mint a Samsung a Galaxy Note 7 telefonnal mondta korábban a repülőgép gyártója. Ami aztán kigyulladt és lezuhant.