3 millióval tartozik Tornóczky Anita állatmentő szervezete

Már előfordult, hogy barátok segítették ki anyagilag.

2018. március 13. 19:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Tornóczky Anita komoly veszélyre figyelmezteti a kutyatartókat! Tornóczky Anita szívén viseli az állatok sorsát. Az Állatvédőrség vezetője most arra hívta fel a gazdig figyelmét, hogy egy eddig csak a trópusokon előforduló kutyabetegség hazánkban is felüttöte a fe...
Tornóczky Anita elárulta, hogy mi lehet a sorsa a kiskutyának, akit a rendőr megütött A nyugalom megzavarására alkalmas téma! Saját kutyáját ütötte meg egy rendőr brutális erővel, miután az állat elkóborolt otthonról. A rendőrt az eset után felfüggesztették, a kutyát pedig állatorvosho...

Friss hírek
Apja eszméinek védelmére pártot alapít a volt perui elnök fia Kenji Fujimori pártja a szabadságjogokért küzd majd.
Viharok és tornádók tépázzák az USA keleti és déli államait A viharzóna Washington és New York felé tart.
Öt éve folyamatosan nőnek a bérek Több mint 5 éve, 61 hónapja folyamatosan nőnek a bérek Magyarországon, a tendencia vélhetően a követező hónapokban is folytatódik - mondta Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter kedden az M1 aktuális csatornán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatait kommentálva.
Újabb robbanás történt a texasi Austinban Egy embert súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.
Már elért minket a klímakatasztrófa? A Brazíliavárosban rendezett Víz Világfórum második napján, kedden Áder János köztársasági elnök felvetette, hogy a klímakatasztrófa már nem a jövő, hanem a jelen.
A természetes hatóanyagok előnyei Krónikus (például mozgásszervi) betegségek kezelésénél fontos szerepe lehet a gyógynövényeknek és a természetes hatóanyagoknak, mert így nemcsak a kellemetlen mellékhatások küszöbölhetőek ki sok esetben, de például a bevitt szintetikus gyógyszerek... ...

Megható! Tornóczky Anita könnyes szemekkel várta, hogy megműtsék kedvencét Az Állatvédőrség vezetőjének kutyája diszpláziában szenved, mely egy olyan mozgásszervi megbetegedés az ebeknél, ami nagy fájdalommal jár. Colánál is megjelentek a tünetek, ezért úgy döntött, állatorv...
Tornóczky Anita: Az erőszakolókat és állatkínzókat kasztrálni kell A műsorvezető szinte középkori nézeteket vall.

Top hírek:
Már nem titok! Dórika szerelemre lelt az Áll az alkuban! Az Áll az alku két játékosa, Dórika és Bálint voltak a FEM3 Café vendégei, annak apropóján, hogy a 23-as táskával mindketten az ˝újra játszhat˝ opciót nyitották ki, így megvan az esélyük arra, hogy egyszer újra alkudozhassanak az Igazgató Úrral. A beszélgetésből kiderült, hogy Dórika már most rengeteget nyert a műsornak köszönhetően, hisz egyik játékostársával a forgatások alatt egymásba szerettek, s azóta egy párt alkotnak.
Egy busz és egy kamion karambolozott a 86-oson, tíz ember megsérült Jánossomorja és Bősárkány között lezárták a főutat.
Dagad a Facebook-botrány: letiltották azt a felhasználót, aki jelentett az 50 millió embert érintő adatgyűjtésről Christopher Wylie alapította azt a céget, amely 50 millió felhasználó adatait használhatta fel politikai célokra, nem etikus módon. A férfi a botrány előtt a sajtónak szivárogtatott információkat a visszásságról, a Facebook most letiltotta a profilját.
Rudolf Péter annyira meghízott, hogy nem ismerték fel a díjátadón Rudolf Péter számára díjat hozott a szerep és a tízkilós hízás.
Nem vett részt a Fidesz a nemzetbiztonsági bizottság ülésén Szél Bernadett nemzetbiztonsági kockázatot jelent Németh Szilárd szerint.
Elviselhetetlen az élet a gépek miatt Rákoshegyen Felújítások miatt több mint három hónapra ismét lezárták a Liszt Ferenc Repülőtér 1-es futópályáját. A forgalmat a 2-esre terhelik, így a Rákoshegyen élőknek újra fejtörést okoznak a felettük fel- és leszálló gépek. Egyesek már csak altatóval tudnak aludni, a Budapest Airport ingyenes házrenoválásokat ígér.