Férfi szeretőjét rejthette Mona Lisa vonásaiba Da Vinci - Ki van valójában a képen?

Mona Lisa vonásainak misztikuma a mai napig kérdéseket vet fel.

2018. március 13. 19:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Beyoncé a Mona Lisa előtt rappel striciláncos férjével Közben pedig mindenkinek beszólnak, például azért, mert szegény Jay-Z nem kapott díjat a legutóbbi Grammy-n.

Leonardo rekordáron elkelt festményének vevője lett a szaúdi kulturális miniszter Leonardo da Vinci rekordáron, 450 millió dollárért elkelt festményének vevője lett a kulturális miniszter Szaúd-Arábiában.

Friss hírek
Dobó Ági: Megtanultam nemet mondani Állandó pörgésben él, melyet élvez, de pontosan tudja, a túlterhelt szervezet hamarabb megbetegszik. Dobó Ági épp ezért a közelmúltban úgy döntött, megtanulja az elengedés folyamatát is.
Hol a kegyelet? Fábián Juli felvillanó neve sokkalta a barátokat Megrázó üzenetet kaptak a decemberben elhunyt énekesnő ismerősei, miszerint Juli letöltött egy telefonos alkalmazást. A telefonszámát újra értékesítették, ami sokakban szakított fel fájdalmas sebeket. 
Mezey válogatottját rendőrtisztek állították össze Magyarországon az egyik legtöbbet kritizált állás a labdarúgó-kapitányé. Korábbi szakvezetőkkel idézzük fel a múltat, s hogy mi történt velük azóta. Most Mezey Györgyön a sor.
Csepregi Éva vallomása: Mindig nehezen ment a pasizás - interjú Fiatalok zenélnek a Duna-parton, amikor meglátják Évát a kávézó teraszán, rázendítenek a Santa Mariára. A gyerekek is ismerik, de azért vannak még titkai.
Ma titokban azt reméled, hogy kedvesed veled marad- Egymondatos horoszkóp - június 24. vasárnap Mi vár rád ma?
Értékes rakomány - teljes film Rendező: Max Adams Szereplők: Bruce Willis, Claire Forlani, Mark-Paul Gosselaar, Daniel Bernhardt, John Brotherton 

Da Vinci Kids a Vodafone Magyarországnál A gyerekcsatorna applikációjával erősít a távközlési óriás.
Tökéletes Mona Lisává sminkelte magát ez a blogger videó Elképesztő videót posztolt egy 27 éves kínai blogger arról, ahogy tökéletes festménnyé sminkelte magát. A 6 órányi munkát igénylő átalakulással szeretne Leonardo Da Vinci munkássága előtt tisztelegni,...
Mona Lisa homokból alkottak egyet az oroszok

Top hírek:
Meghan hercegné lebukott - Ettől a színésznőtől csente el a stílustippjeit Az egyik legnagyobb stílusikon ruhatárából merít inspirációt.
7 gyönyörű hálószoba, amire nem költöttek sok pénzt: mégis teljesen újnak tűnnek A hálószoba néhány egyszerű ötlettel is új arcot kaphat.
Titokban megnősült Márió, a harmonikás - 12 év után vette el a gyermeke anyját Márió sokáig várt az esküvővel, de nem bánja, a házasság nagyon jót tett a kapcsolatának.
Majka cukiságbombát robbantott - Friss fotókon Marián és Olivér Majka gyerekei, Marián és Olivér sokat nőttek.
Faszobrocskák őrzik a holtak lelkét: százával sorakoznak az indonéz sírok körül A toradzsák különleges temetkezési szokásokat őriznek.
Ez a szívtipró Catherine Deneuve egyetlen fia - Christian is a filmezést választotta Christian Vadim a saját apjától kapta élete első filmszerepét.