168 Óra: Öngyilkos lett a Kósa Lajost átverő nő férje

A lap szerint a fideszes polgármester ismerhette a házaspárt, akik többeket is megpróbáltak lehúzni az óriási német örökség történetével. Azt írják, a NAV nyomoz a nő ellen.

2018. március 13. 18:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rövidpályás gyorskoriban áll a bál: sztrájkba léptek a versenyzők Kósa Lajos, aki egyebek mellett a legújabb magyar sikersportág, a rövidpályás gyorskorcsolyázók elnöke árulta el, nem kis problémával állnak szemben,

A korcsolyasport Kánaánja Budapesten épül Kósa Lajos szövetségi elnök és Schulek Csaba ügyvezető az örökre eltiltott magyar vezetőkről is beszélt az Origónak.
Kósa Lajos levonta a tanulságot az 1300 milliárdos csalás-ügyében: az ellenzék mindenre képes Aludt rá párat és megtalálta a megoldást a csengeri nőről.
Hullanak a fejek Kásler körül Egyesek szerint Lázár János és Kósa Lajos embereitől tisztítják meg az apparátust.

Pedagógusnap alkalmából kitüntették Kósa Lajost
A NER tele van gazdasági csodákkal: veszteségből 91 milliós pluszba fordította cégét Kósa Lajos felesége Úgy látszik, a Fidesz környéke Mészáros Lőrincen kívül is tele van zuckerbergi gazdasági talentumokkal...
Kósa Lajos megköszönte az erdélyi szavazatokat, de nem verték nagy dobra látogatását A külhoni magyar közösség tagjai szinte egyhangúlag kiálltak a FideszKDNP mellett mondta Kósa Lajos a Bihar Megyei Önkormányzati Konferencia nevű rendezvényen.
Kósa Lajost 96,6 százalékkal választották meg A korcsolyaszövetség elnökévé. Titkos szavazáson, egyetlen jelöltként.