168 Óra: Öngyilkos lett a Kósa Lajost átverő nő férje

A lap szerint a fideszes polgármester ismerhette a házaspárt, akik többeket is megpróbáltak lehúzni az óriási német örökség történetével. Azt írják, a NAV nyomoz a nő ellen.

2018. március 13. 18:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kósa Lajos a hajléktalannak: Nagy butaság kint aludni az utcán És azt is elmondta, két dolgot kell fogyasztani: tejet és vért. Meg persze disznót.
Kósa Lajos, vér és tej Debrecenben (videó) Durvul a kampány.
Kósa Lajos: prioritás az óvodafejlesztési program A kötelező óvodáztatás életkorának háromévesre leszállítása megnövelte az óvodai rendszer terhelését, ezért a kormány prioritásként kezeli az óvodák felújítását.
Kósa Lajos: Bözsi, a veréb és az ellopott show A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség célja, hogy még tovább fejlessze a sportágat, és minél több gyerek tanuljon meg korcsolyázni - mondta Kósa Lajos elnök.
Kósa Lajos: A beígért hódmezővásárhelyi beruházások meg fognak valósulni A Modern Városok Program nem választási eredményfüggő, azt végig fogjuk csinálni, ez nem Márki-Zay Péter személyén áll vagy bukik jelentette ki a tárca nélküli miniszter.
Kósa Lajos pakolta az olimpikonok holmiját – videó Együtt jött haza a magyar olimpiai csapattal a tárca nélküli miniszter.

Kósa Lajos is várja a pezsgőt
Aranyláz: a királyszámot nyerték meg a srácok A srácok elképesztőek voltak, minden magyar egymást ölelgette a döntő után értékelte Skype-on keresztül Kósa Lajos MOKSZ-elnök a magyar férfi rövid pályás gyorskorcsolyaváltó olimpiai aranyérmét A ko...
Kósa Lajos: a fiúk nem elégedtek meg a bronzéremmel Amikor a dél-koreai váltó egyik tagja kicsúszott, akkor a biztonsági bronzérem már meglehetett volna, de a versenyzők nem így gondolták, és végül megnyerték a finálét. 
Kósa Lajos a vallásszabadság jogán alapuló iskolaválasztásért Kósa Lajos (Fidesz) név szerinti szavazást kért: Nem adható egyházi tulajdonba az alapfokú oktatási intézmény elhelyezésére szolgáló ingatlan, ha az átadás folytán nem marad lehetőség a lelkiismereti ...
Megtaláltuk a halaszthatatlan közfeladatot ellátó Kósa Lajost Pjongcsangban
Kósa: A választás tétje az ország megvédése Kulcsfontosságú lesz az április 8-i választás mondta Kósa Lajos.