Az osztrák alkancellár bocsánatot kér

Heinz-Christian Strache szabadságpárti osztrák alkancellár peren kívül megegyezett a hazugsággal vádolt ORF osztrák közszolgálati csatornával, illetve annak egyik műsorvezetőjével, Armin Wolffal vitájuk lezárásáról. A politikus ígéretet tett arra, hogy nyilvánosan bocsánatot kér a felperesektől.

2018. március 13. 20:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Mi lehet ez a furcsa Európa-térkép Putyinék mögött? Miközben Vlagyimir Putyin orosz államfő az országa elleni nyugati szankciók feloldásáért lobbizott Bécsben, egy egészen furcsa Európa-térkép előtt fényképezték le őt, s a Moszkva-barátnak tartott szé...

Friss hírek
Merkel: A német bűnügyi statisztika bátorító A német bűnügyi statisztika magáért beszél és bátorító - mondta Angela Merkel kedden Donald Trump Twitter-bejegyzéseivel kapcsolatban, amelyekben az amerikai elnök azt állította, hogy Németországban növekszik a bűnözés.
A britek kétharmada elégedetlen a kormánnyal A brit választók kétharmada szerint a kormány rossz munkát végez a Brexit-tárgyalásokon, minimális relatív többségben vannak azok, akik most már rossz döntésnek tartják Nagy-Britannia kilépését az Európai Unióból, az abszolút többség szerint ugyanakkor tiszteletben kell tartani az erről hozott népszavazási döntést - egyebek mellet ez derül ki a referendum második évfordulójára összeállított legfrissebb országos felmérésből.
Dobó Ági: Megtanultam nemet mondani Állandó pörgésben él, melyet élvez, de pontosan tudja, a túlterhelt szervezet hamarabb megbetegszik. Dobó Ági épp ezért a közelmúltban úgy döntött, megtanulja az elengedés folyamatát is.
Hol a kegyelet? Fábián Juli felvillanó neve sokkalta a barátokat Megrázó üzenetet kaptak a decemberben elhunyt énekesnő ismerősei, miszerint Juli letöltött egy telefonos alkalmazást. A telefonszámát újra értékesítették, ami sokakban szakított fel fájdalmas sebeket. 
Mezey válogatottját rendőrtisztek állították össze Magyarországon az egyik legtöbbet kritizált állás a labdarúgó-kapitányé. Korábbi szakvezetőkkel idézzük fel a múltat, s hogy mi történt velük azóta. Most Mezey Györgyön a sor.
Csepregi Éva vallomása: Mindig nehezen ment a pasizás - interjú Fiatalok zenélnek a Duna-parton, amikor meglátják Évát a kávézó teraszán, rázendítenek a Santa Mariára. A gyerekek is ismerik, de azért vannak még titkai.

Osztrák alkancellár: ideje az EU-nak eltörölnie az orosz szankciókat Heinz-Christian Strache szerint itt az ideje, hogy normalizálódjon a politikai és gazdasági helyzet Oroszországgal.
Értünk aggódik: az osztrák alkancellár korlátozná a szabad munkavállalást az unión belül A kelet-európai országok érdekére hivatkozva vonta kétségbe Heinz-Christian Strache az Európai Unió négy alapelvének egyik pillérét, az EU-n belüli szabad munkavállalást. A bécsi kormánykoalíció nagy...

Top hírek:
Iszonyatos tömegbaleset a WTCR-ben, Michelisz megsérült Gyakorlatilag az egész mezőny összetört pár másodperccel a rajt után.
Svéd csodagól, így hozták vissza a németek a vb-reményt - videó Ola Toivonen sokkolt, Reus visszahozta a reményt, Kroos eldöntötte a meccset.
Nagyon bekezdtek a belgák Tunézia ellen A 16. percben már 2-0 volt, aztán gyorsan szépített Tunézia. A vébé legerősebb első húsz perce volt.
Több mint négyszáz embert mentettek ki a tengerből a spanyol hatóságok Az eset a spanyol partok közelében történt.
A belga klasszis szexi magyar felesége a moszkvai lelátó sztárja Szabó Rafaella délután négykor már a nyolcaddöntőt ünnepelheti.
Zászlót bontott a Mi hazánk mozgalom Céljuk pozitív jövőképet nyújtani és párttá alakulni.