Az osztrák alkancellár bocsánatot kér

Heinz-Christian Strache szabadságpárti osztrák alkancellár peren kívül megegyezett a hazugsággal vádolt ORF osztrák közszolgálati csatornával, illetve annak egyik műsorvezetőjével, Armin Wolffal vitájuk lezárásáról. A politikus ígéretet tett arra, hogy nyilvánosan bocsánatot kér a felperesektől.

2018. március 13. 20:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Egyensúlyt akar az FPÖ az osztrák közmédiában Egyre jobban elmérgesedik a kisebbik bécsi kormánypárt, az FPÖ és az osztrák közmédia viszonya. Heinz-Christian Strache alkancellár fogadkozik, hogy pártatlanná reformálja az ORF-et.
Heinz-Christian Strache túl baloldalinak tartja az osztrák közszolgálati médiát Heinz-Christian Strache osztrák alkancellár túlzottan baloldalinak ítéli az osztrák közszolgálati médiát, az ORF-et, és egy szerdai beszédében fogadkozott, hogy minden erejével pártatlanná reformálja.

Friss hírek
A C-HR a legnépszerűbb Toyota Magyarországon Alig másfél éve, 2016 év végén robbant be a köztudatba a Toyota előzmény modell nélküli, vadonatúj modellje, a környezetbarát hibrid hajtással taroló kategóriateremtő C-HR. Az eltelt rövid idő azonban elég volt ahhoz, hogy mára Magyarországon a trendi és futurisztikus városi crossover a Toyota legnépszerűbb modelljévé váljon.
A nap kérdése: kóser-e a klónozott disznó húsa?
Gyurcsány nekirontott az ellenzéknek Gréczy Zsolt, a DK szóvivője az ATV élő adásában üzent Hadházy Ákosnak összefogást sürgetve, mondván: Szél Bernadett erre kevésbé hajlandó.
Egyszerű zöldbableves, amit a gyerekek is szívesen megesznek Ha a zöldbablevesbe hús is kerül, olyan laktató lesz, hogy utána nem nagyon bírsz mást enni.
A tanulmányi ösztöndíj terhére emeli az SE HÖK a saját fizetését A rektor helyteleníti a lépést.
Atom zsenik Ungár Klára és a Korrupció Kutató Központ.

Hazugságon kapták az ORF-et, azóta veszekszik egymással Strache és az osztrák közmédia Heinz-Christian Strache keményen kritizálta az osztrák közszolgálati médiát, szerinte az ORF folyamatosan hazudik az FPÖ-ről.
Strache megérti Szerbia koszovói álláspontját Heinz-Christian Strache osztrák alkancellár hétfőn Belgrádban arról biztosította a szerbiai vezetést, hogy megérti Belgrád álláspontját Koszovóval kapcsolatban, vagyis azt, hogy Szerbia a saját ta...

Top hírek:
Az Európai Unió is elítéli Oroszországot az angliai merénylet miatt Az uniós országok vezetői közös nyilatkozatban állítják: nincs más hihető magyarázat, mint hogy Moszkva áll a merénylet mögött.
Uniós vezetők: nagyon valószínű, hogy Oroszország a felelős az angliai mérgezésért Az európai uniós állam- és kormányfők szerint "nagyon valószínű", hogy Oroszország a felelős Szergej Szkripal volt orosz kettős ügynök és lánya angliai megmérgezéséért - közölte Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke csütörtök este az uniós vezetők csúcstalálkozóján.
Megújul a szentendrei Szerb Egyházi Múzeum Szentendre életében a szerbek és a szerb kultúra különleges helyet foglal el. Most 465 millió forintos kormányzati támogatásból újítják fel a Szerb Egyházi Múzeumot.
Kormányszóvivő: A Soros-hálózat legalább kétezer embere dolgozik Magyarország ellen A Soros-hálózat legalább kétezer embere dolgozik a magyar miniszterelnök és Magyarország ellen.
Tizenhat bemutató és hatvan repertoárdarab szerepel az Operaház következő évadában Az Eiffel Műhelyházat 2019. január 27-én, Mozart születésnapján avatják fel, míg jövő év májusában a tervek szerint újranyithat a korszerűsített Andrássy úti dalszínház is.
Hivatalos: Zlatan Ibrahimovic elhagyja a Manchester Unitedet A svéd támadó azonnali hatállyal szerződést bontott az angol csapattal és Amerikába tart.