Így készül a pszichothriller egy erdélyi bányában

Ha olyan misztikus lesz a film, mint az erdélyi bányaváros hangulata, akkor lehet egy magyar skandináv krimink.

2018. március 13. 20:42

A cikk folytatása...Friss hírek
Orbán: A népesedési problémát családpolitikával kell megoldani Magyarországnak olyan kormánya van, amely szerint az országot gyötrő népesedési problémát nem migránsokkal kell megoldani.
Edzők helyett csókkirályok Mezey Györgytől Georges Leekens bemutatkozása apropóján kértünk interjút: a korábbi szövetségi kapitány vajon milyen várakozásokkal tekint belga kollégája ténykedése elé?
FM: digitális technológiákkal növelhető az élelmiszergazdaság termelése A magyar élelmiszergazdaságban a jelenleginél 60 százalékkal nagyobb termelési potenciál rejlik, amit digitális technológiák alkalmazásával lehetne kihasználni mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárgazdaságért felelős államtitkára Nagykátán, az I. PREGA START konferencián.
2006. március. 21.: Botrány a "Kubatov-listák" miatt
A Modern Városok Program folytatására a FideszKDNP győzelme a garancia Kósa Lajos Sopronban tartott sajtótájékoztatót a program kapcsán.
Ma van a Down-szindróma világnapja Március 21-én fokozott figyelem irányul a Down-szindrómásokra.

Top hírek:
Szombathely a legboldogabb magyar város Jordán Tamás szerint szeretnivaló a 2000 éves Vas megyei település
Fél méter havat és tornádókat hoz az amerikai szupervihar A komplett keleti partot végigszántja a vihar, ami délen már súlyos károkat okozott. Északabbra pedig Szibéria fog beköszönteni.
Előre jelzik az aszályt A kevés csapadék több kárt okoz, mint az árvizek Magyarországon.
Ismertette programját a Kell Az Összefogás Párt Weith Katalin, a Kell Az Összefogás Párt (KÖSSZ Párt) miniszterelnök-jelöltje ismertette a párt választási programját az M1 Ma Este című műsorában.
A tokiói olimpiáig Hecker Balázs vezeti a karatésokat Pályafutása során Európa-bajnokságon és Világkupán is ért el harmadik helyezést.
Hét éve halott férfit talált egy betörő Amint meglátta a mumifikálódott holttestet, elmenekült.