Kocsis Mátét felnyomták az adatvédelmi hatóságnál

A fideszes polgármester pszichológiai elemzést készíttetett egy ellenzéki képviselőről.

2018. március 13. 20:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Józsefváros független jelöltjének le kell takarnia az őt támogató pártok logóit Győri Péter független jelöltként indult el az időközi polgármester-választáson, miután megüresedett Kocsis Máté széke. A helyi választási bizottság szerint azonban törvénysértést követett el, a válas...

Kocsis Máté: az ellenzék jelentős részének tőzsdespekuláns érdekei fontosabbak a magyarokénál Újabb eszköz került a magyar kormány kezébe, hogy megvédje Magyarországot, és megvédjék a keresztény kultúrát az illegális migrációtól mondta a Fidesz frakcióvezetője.
Migrációpárti uniós költségvetés Az uniós költségvetés ellentétes a magyar és az európai érdekkel - ezt mondta a Fidesz frakcióvezetője, amikor a magyar és az uniós költségvetés tervezetét hasonlította össze. Kocsis Máté azt mondta: ...
Sára Botond: Józsefváros nem politikai pártok játszótere Július 8-án időközi polgármester-választást tartanak Józsefvárosban. Az eddigi kerületvezető Kocsis Máté a Fidesz parlamenti frakcióvezetője lett, ezért lemondott.
Fidesz: nyílt sisakkal kell harcolni a milliárdos hálózata ellen Kocsis Máté az illegális bevándorlásról szólva azt mondta: a külföldről támogatott NGO-k tevékenysége azt a célt szolgálja, hogy Európa népességét lecseréljék.

Kocsis Máté: júniusban elfogadja az Országgyűlés az összes alkotmánymódosítást Az alaptörvény hetedik módosítása alapján Magyarországra a jövőben idegen népesség nem telepíthető be - erről Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője beszélt.
Sára Botond: Józsefváros lakossága rendkívül homogén összetételű Váratlan kijelentés ez olyasvalakitől, aki Kocsis Mátét váltaná a nyolcadik kerület élén.
Meg akarja nyerni Józsefvárost az ellenzék Kocsis Máté az Echo TV-n keresztül megfenyegette a lakosokat: ha nem a Fidesz jelöltje nyer, annak a kerület látja kárát.
A Fidesz támogatja a Stop Sorost A Fidesz frakcióelnöksége támogatja a szigorított Stop Soros-törvényjavaslatot - jelentette be a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője, Kocsis Máté. A törvényjavaslatot kedden nyújtják be a ...
­­Kocsis Máté: Itt a Stop S­oros! A Fidesz frakcióelnöksége támogatja a szigorított Stop Soros törvényjavaslatot, különösen azt, hogy az illegális bevándorlás szervezése bűncselekménnyé váljon mondta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióveze...
Kocsis Máté: Nem én döntöttem a frakcióvezetés mellett, a miniszterelnök javasolt Apokaliptikus képet festett Józsefváros jövőjéről, ha az az ellenzéki jelöltet választja.