Kocsis Mátét felnyomták az adatvédelmi hatóságnál

A fideszes polgármester pszichológiai elemzést készíttetett egy ellenzéki képviselőről.

2018. március 13. 20:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Március 15-ét is kicenzúrázta a Facebook Kocsis Máté a nemzeti ünnep meghívóját osztotta meg a közösségi oldalon, amit egyszerűen letiltottak.
Pszichológia Kocsis Máté polgármester közölte Erőss Gábor ellenzéki önkormányzati képviselővel, hogy pszichológiai profilt készíttetett róla.
Nagyszabású átalakítás Budapesten Kétmilliárd forintból megújul a józsefvárosi Orczy-negyed, a szociális városrehabilitáció támogatási szerződését szerdán írta alá Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Kocsis Máté (Fidesz-KDNP) po...
Így kampányol Orbán Viktor Józsefvárosban Orbán Viktor meglátogatta Józsefvárosban Kocsis Máté polgármestert.
Hárommilliárdot költöttek az egészségügy fejlesztésére Józsefvárosban A Józsefvárosban élők egészségbiztonságának növekedését hangsúlyozta Kocsis Máté (Fidesz-KDNP) kerületi polgármester, miután 120 millió forint értékben egészségügyi készülékeket adott át szombaton a S...

Kocsis Máté belelát az ellenzék fejébe: csak ő normális Elszabadult indulatok, megkérdőjelezett elmeállapot.
Kocsis Máté egy ellenzéki képviselőnek: Készíttettem önről egy pszichológiai elemzést Meglepő dolgokat hozott ki a polgármesterből a Soros-tervről szóló vita a testületben.
Kocsis Máté 2 580 ajánlást gyűjtött össze A józsefvárosi polgármesternek 2580 ajánlást sikerült összegyűjteni, majd a helyi választási irodában leadta le azokat.
A Helsinki vs. Rogán-minisztérium perben Kocsis Máté késelős posztja is előkerült A jogvédő szervezet a nemzeti konzultáció rájuk vonatkozó pontja miatt perelt. A második tárgyaláson jártunk.
Romák tüntetik ki Kocsis Mátét Annyira sokat tett a kerületi cigányságért, hogy a Fidesz-szövetséges Lungo Drom politikusa megtisztelte a jutalommal.