Semjén: Inspirálna, ha valaki meghívna jegesmedvére vadászni

Hálás lenne, ha elintéznék neki, hogy elejthessen egy jegesmedvét. Közben a Jobbik vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez a miniszterelnök-helyettessel szemben.

2018. március 13. 21:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ezt kezdené az oktatással az ellenzék A magyar oktatás teljes megújítását, tanárok és a diákok túlterheltségének csökkentését hangsúlyozták a Független Diákparlament által szervezett fórumon a MSZP-Párbeszéd, az LMP és a Jobbik minisztere...
Tovább tart az ellenzéki huzavona Mást akar az Együtt, az LMP és a Jobbik.
Egyre többen támadják a Jobbik politikáját párton belül is A frakcióvezető magánvéleménynek tekinti a párt politikáját bíráló hangokat.
Vona: Politikai tébolyda, ami a migrációval kapcsolatban folyik A Jobbik elnökét antifasiszta tüntetők várták londoni fórumán, ahol egyébként Bibót idézett.
Vona "Allahu Akbar" feliratú kampánykocsival közlekedik A Jobbik pártelnökét, Vona Gábort cseppet sem zavarta, hogy amíg egész Európa a többségében muzulmán bevándorlók ellen küzd, ő egy "Allahu Akbar" feliratú kampánykocsival közlekedik.
Teljes káoszra készül az ellenzék Káosz, válság, elhúzódó tárgyalások és új választás jönne egy ellenzéki győzelem után, erről beszélt Gyurcsány Ferenc a Civil rádióban. Hozzátette, hogy számára a Jobbik továbbra is vállalhatatlan, a ...

Morvai: szemkilövetőkkel egyezkedik a Jobbik Morvai Krisztina nyílt levelet írt Varga-Damm Andreának és a jobbikosoknak, akik mostanra már elbagatellizálják a Gyurcsány-éra rendőrterrorjának időszakát.
Megtagadják a határon túlaikat a Jobbikosok A jobbik szimpatizánsok a legelképesztőbb módon, helyenként nyomdafestéket nem tűrően fröcsögnek a határon túli magyarokra.
Vona vesszőfutása Erdélyben Botrány Vona Gábor erdélyi fórumán. Az ott élők el akarták zavarni a Jobbik elnökét. Vona Marosvásárhelyen kampányolt, de hamar elszabadultak az indulatok. Volt, aki Allah akbar kiáltással köszöntötte...
Orosházi Fidesz: az ellenzék a már megszokott gyűlöletkampányát folytatja Az MSZP-Jobbik-Együtt kétségbeesett helyzetben van, hiszen a saját választóik érdekei ellenében Soros oldalára álltak írja a kormánypárt helyi szervezete.
Lakásépítést ígér a Jobbik Egy sor változtatást hozna a párt a jelenlegi lakáspiacon.
Herczeg Zoltán: Előbb a milliárdos Mészáros Lőrinchez menjen a NAV vizsgálódni Két éve elég volt egy faszhelikopter, ma már a másik fejére kell szarni állítja az ismert divattervező, akitől a Jobbik és Michael Madsen is megkapja a magáét.