Április 12-én indul a támadás Magyarország ellen Brüsszelből

Az Európai Parlament (EP) állampolgári jogi bizottsága (LIBE) április 12-i ülésén tartja az első vitát Judith Sargentini holland zöldpárti EP-képviselő a jogállamiság magyarországi helyzetéről szóló különjelentéséről, amelynek szeptemberi megszavazása esetén a testület kezdeményezheti az uniós alapszerződés hetes cikke szerinti eljárás megindítását - közölte az uniós parlament sajtóosztálya kedden.

2018. március 13. 21:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Zengzetes találkozás! KDNP: Mit tesz Magyarország az üldözött keresztények megsegítése érdekében? Gyurcsány: jobban tennék, ha csendben maradnának!

Elkészül a zalaegerszegi autóipari tesztpálya első üteme 2018 végére Idén átadják a járműfejlesztőknek a Zalaegerszegen épülő autóipari tesztpályája első ütemét, a létesítmény kialakításával, amely Közép-Európában a legkorszerűbb, Magyarország megőrizheti pozícióját a ...
Magyarország állami segítséggel lehet kósernagyhatalom Állami és magánforrás is segítheti a hazai kóserélelmiszer üzletet.
Régi Zenei Napok Vácott június végétől A Filharmónia Magyarország ügyvezetője az M1 aktuális csatornának volt a vendége vasárnap.
Megnyílt a Szarvasi Vízi Színház Szarvas, a történelmi Magyarország közepe, a fantasztikus együttlét az önkormányzat és az alkotók, a művészek között és a közönség - ez indokolja a Szarvasi Vízi Színház sikerét - mondta az Emberi Erő...
Először mutatkozott be Magyarország önálló standdal Annecy Filmfesztiválon Először mutatkozott be Magyarország önálló standdal a pénteken záruló Annecy Nemzetközi Animációs Filmfesztiválhoz kapcsolódó filmvásáron, ahol 25 magyar stúdió negyven projektje van jelen.

Elfogadhatatlan javaslat Magyarország számára több szempontból is elfogadhatatlan az Európai Unió következő ciklusra vonatkozó költségvetés-tervezete. Erről Gulyás Gergely beszélt. Az uniós tervezet a szegény országoktól venn...
Veresége ellenére is ott lehet a vb-n Magyarország Ugyan Veszprémben kikapott Szlovéniától a magyar férfi kézilabda válogatott, de egy gólt megőrzött előnyéből.
A Brüsszelből érkező gép elsőre inkább le se szállt Budapesten Budapestre ért a vihar, 100 kilométer/órás széllel és rengeteg villámmal.
Hologram helyett Elvis Presley, ha életben nem is, ám tragikus halálát követően negyvenegy esztendővel mégiscsak megjelent Magyarország első számú koncerthelyszínén.
Merkel: Magyarország Németországot is védi Magyarország "bizonyos értelemben nekünk végzi el a munkát" uniós külső határa védelmével - mondta a kancellár az ARD német országos köztelevízióban késő este sugárzott interjúban.
A Szlovénia - Magyarország férfi kézilabda világbajnoki selejtező képei