Majdnem meglett közben a Roma második gólja

2018. március 13. 22:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Se kiskád, se kiságy már viszik is a roma gyerekeket A Nógrád megyei gyerekvédelmi szakemberek túl sok roma gyereket emelnek ki családjukból, nagy részüket a szegénység miatt, állítja az Európai Roma Jogok Központja. Az Abcúg.hu cikke.
Az Európai Roma Keresztények Jobblétéért Demokratikus Párt ismertette programját Rafael Gyula, az Európai Roma Keresztények Jobblétéért Demokratikus Párt szóvivője ismertette pártja programját az M1 Ma este című műsorában.
Napoliban nyert nagy meccset a Roma - videó A Juventus a tabella élére állhat.
Nagy verést kapott otthon a Napoli Az AS Roma 4-2-re nyert az éllovas Napoli otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának második szombati rangadóján.
Nem kis dilemma elé állította Orbán a fideszes borsodi roma önkormányzati vezetőt
Cornerstone of Roma educational and cultural centre laid in Budapest The cornerstone of the Cziffra Roma Cultural and Educational Centre was laid by Human Resources Minister Zoltán Balog and pianist János Balázs, the artistic director of the institution, in Budapest on...

A másik Orbán és Pintér se adták vissza a munkaruhára költött tízezreket Két roma jelölt se fizette vissza a 2014-es kampánytámogatást, amiből meglehetősen furcsa dolgokra költöttek. De ki az a Homoki Géza?
Fordulók óta óriásit megy az AC Milan A második félidei játékukkal nyerték meg az AS Roma elleni rangadót.
Célpont: Roma szavazatokért maffiával szövetkezett a csongrádi Fidesz Büntetlenséget várnak a maffiózók a voksokért.
Ennyi roma él Magyarországon 1987-hez képest megduplázódott a romák száma Magyarországon a Debreceni Egyetem kutatása szerint, miközben az ország lakossága 10,7 millióról 9,9 millióra csökkent. A romák az ország két sarkában lév...
BL: sosem volt vérszegényebb a ManUnited Mourinho kiherélte a csapatát, amit De Gea kapus mentett meg Sevillában. Sahtar-Roma 2-1.
Nem szedhetnek belépőt az uniós pénzből épült sportpályákért Hajdúhadházon Jávor Benedek szerint az egész arra ment ki, hogy kiszorítsák a roma gyerekeket, akikre hivatkozva a közösségi létesítményre támogatást nyertek.