Ukrajna: nemzetbiztonsági törvényjavaslatot szavazott meg a parlament

A 450 fős ukrán parlament 265 képviselője első olvasatban megszavazta a Petro Porosenko elnök által beterjesztett törvényjavaslatot.

2018. április 5. 16:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Porosenko: Ukrajna visszahívja képviselőit a FÁK-ból Ukrajna véget vet tevékenységének és visszahívja képviselőit a szovjet utódállamok által alapított Független Államok Közössége (FÁK) koordinációs testületeiből - jelentette be Petro Porosenko ukrán el...
Felpörög a háború Ukrajnában Petro Porosenko elnök Facebook-oldalán erősítette meg: megérkeztek Ukrajnába a régóta várt Javelin típusú amerikai páncéltörő rakétarendszerek az Egyesült Államokból.

Friss hírek
Biztonságra vágynak a magyarok, mégsem tesznek érte miért? Dacára a rengeteg lehetőségnek csupán a magyarok alig ötöde használja az innovatív pénzügyi megoldásokat.
Fellélegezhetnek a kkv-k: egy ideig még nem büntet a NAIH a GDPR miatt Érzékelik a rendelet miatti félelmeket.
Villámcsapás miatt megsérült négy ember Győr-Moson-Sopron megyében Egy buszmegállóban vártak, amikor villám csapott le mellettük.
Fotók, ha nem tudtad volna: felnőttként is gyerek maradsz a szüleid szemében Akárhány éves is leszel, szüleidnek mindig gyerek maradsz.
Elfogták Szíriában a francia terroristát, aki a nizzai terrortámadást vállalta Az amerikai támogatású kurd-arab ernyőszervezetnek, a Szíriai Demokratikus Erőknek (SDF) a tagjai a szíriai Rakkában elfogták a francia Adrien Guihalt, aki a 2016-os nizzai terrortámadás elkövetését vállalta az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezet nevében - közölte az SDF csütörtökön.
Fordulat! Menekültellenes gyűlöletpropagandára váltott az Index Vagy csak nem tagadják tovább a valóságot.

Szakadár tévét hallgattattak el a Donyec-medencében Zavaróadók segítségével Ukrajnában sikeresen blokkolták a sugárzását több mint 40 orosz, illetve szakadár tévécsatornának az ország keleti, harcok sújtotta részében - jelentette csütörtökön Petro ...
Porosenko a független ortodox egyház elismerését kéri Petro Porosenko ukrán elnök kedden bejelentette, hogy aláírta azt a hivatalos megkeresést, amelyben I

Top hírek:
Bárki beleszólhat, hogyan fejlődjön Budapest Jobb partnere lesz a kormány a fővárosnak, jelentett ki Fürjes Balázs államtitkár.
Fucsovics nyert, Wawrinkával játszik A fontos pontokat beütötte a legjobb magyar teniszező a genfi salakon. 8 között van.
Füstölt a 2-as metró egyik kocsija, a Deák és a Déli között pótlóbuszok járnak A Deák és a Déli között nincs közlekedés.
Samsonite: nagy bajban a legismertebb bőröndgyártó Felfüggesztették a részvények kereskedését, miután vitatható számviteli adatokra bukkantak a cégnél.
Kövér László: Kulcskérdés az EU nyugat-balkáni bővítése Magyarország minden segítséget megad ehhez mondta az Országgyűlés elnöke.
A Facebook most meztelen képeket kér a felhasználóktól Zuckerberg nagyon szeretné, ha bíznának bennük.