Tizenöt év után: újabb kötet Eszterházy Péter cikkeiből

Közel nyolcszáz oldalas, gigantikus kötetben jelentek meg Esterházy Péter publicisztikai írásai, amelyből a Radnóti Színház irodalmi estjén hallgathatunk meg jó néhányat. Az est egyben a könyv bemutatója is.

2018. április 14. 7:33

A cikk folytatása...Friss hírek
Trump és a NATO háborúba ment Szíriába A kérdés, mit lép Oroszország.
Megbolondult az idő, május végét idéz Szombaton túlnyomóan napos lesz az idő, május végén szokásos melegre van kilátás.
Tamás Ervin: Oázis helyett délibáb 2018 áprilisában nem túlzottan érdekel, hogy mennyire lejtett a pálya, milyen törvények, rendeletek, manipulációk, szabálytalanságok, helyi trükkök és kisbuszok szülték meg az eredményt, hozták meg a kétharmadot.
Ismét pályázhatnak az állami ösztöndíjprogramra az ápolótanulók Hazánkban is komoly problémát jelent az ápolóhiány, amit az ágazatban végrehajtott jelentős béremelés mellett, a jövő egészségügyi szakdolgozóinak meghirdetett ösztöndíjjal is enyhít a kormány.
Halálos gázolás miatt késnek a vonatok Miskolc és Ózd között Menetidő késésre figyelmeztet a Mávinform.
Erről a macskáról lehetetlen rossz fotót csinálni: képeken a bizonyíték Nem vitás, a bársonytalpú pózolásra született. Nézd meg képeken a híresen fotogén macskát!

Top hírek:
Megint Bayern-Real, és megint nem a BL-döntőben A rómaiak a Barcelona után a Liverpoolt is kiejtenék.
Ismét kinyitott a szupermarket Március 23-án egy fegyveres férfi tüzet nyitott az emberekre, majd túszokat ejtett egy szupermarketben, a franciaországi Trbes-ben.
"24 órán belül tegyetek fel a listára" Soros-zsoldosnak jelentkezik az ATV műsorvezetője 24 órán belül tegyék fel a Figyelő elhíresült listájára ezt szó szerint követeli az ATV szerkesztő-műsorvezetője, Somos András a lapnak írt levelében. A Facebookon közzétett megkeresésében azt írja, ha már ilyen gyatrán megy az oknyomozás Schmidt Mária hetilapjánál, dolgozik helyettük: ő is az egyik betámadott civil szervezet munkatársa volt, a listán a helye.
Nemzetiségi jogorvoslatok: elsőként a Kétfarkú Kutya Párt nyert Ha jogerőre emelkedik az eredmény, meg kell ismételni a választást Porván.
Elkezdődött a faátültetés a Városligetben, egy tölgy azonban annyira korhadt volt, hogy nem bírta Munka közben kidőlt.
AtléticoArsenal az Európa Liga döntőjéért Wengernek a legnehezebb ellenfél jutott. Nem lesz könnyű nyernie valamit.