Tizenöt év után: újabb kötet Esterházy Péter cikkeiből

Közel nyolcszáz oldalas, gigantikus kötetben jelentek meg Esterházy Péter publicisztikai írásai, amelyből a Radnóti Színház irodalmi estjén hallgathatunk meg jó néhányat. Az est egyben a könyv bemutatója is.

2018. április 14. 7:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ők a kritikusok díjának idei várományosai! Ebben az évben a Radnóti Színház érdekelt a legtöbb díjban. Kilenc kategóriában kerültek be a legtöbb szavazatot elnyerők közé. [...] Bővebben!

Friss hírek
Négyéves kislánya lelkesítő beszéddel segítette a hasmenéstől szenvedő apát Amikor "kakiló-fingó robotnak" nevezte az apját, már a szomszéd fülkében is felharsant a nevetés.
Rosamunde Pilcher: Négy évszak 2/4 - teljes film Rendező: Giles Foster Szereplők: Tom Conti, Michael York, Senta Berger, Paula Kalenberg, Perdita Weeks, Tim Delap, Juliet Mills 
Véletlenül bukkantak egy csomó új holdra a csillagászok: az egyik nagyon különleges A csillagászok eredetileg a Naprendszer feltételezett kilencedik bolygója után kutattak, végül teljesen másra bukkantak.
Bőrsérülést okozhat a mobiltelefon Gondolta volna, hogy a mobiltelefonja, amit nap mint nap használ, bőrpírt, duzzanatot, viszketést, hólyagos bőrsérüléseket és hegesedést okozhat? A készülékekben található ko­balt és nikkel váltja ki ezeket az allergiás reakciókat, tehát aki az ékszereket is nehezen viseli magán, az jobb, ha a telefonjával is óvatosabban bánik.
The Cycle - sci-fi lövöldén dolgoznak a Spec Ops: The Line fejlesztői Ráadásul már képeket és egy trailert is kaptunk az elég érdekesnek tűnő projekthez.
Vár a vasút, vár a NIF Egy súlyos baleset sem volt elég ahhoz, hogy a vasútszakasz fejlesztője hajlandó legyen egy buszjárattal megoldani a közlekedést a lezárt Vágóhíd utcai aluljáró környékén.

Jövőre hat helyszínen játszik a Radnóti Nyolc bemutatóval és számos szakmai programmal, 217 előadással és rekordnak számító nézőszámmal (50 392), 103,11%-os látogatottsággal zárta az idei évadot a Radnóti Színház. [...] Bővebben! ...
Hat helyszínen játszik a Radnóti Színház a jövő évadban Speciális évad előtt áll a Radnóti Színház, amely a szomszéd házban zajló építkezés miatt saját épülete mellett további helyszíneken is játszik a jövő szezonban.

Top hírek:
Egy magyar drónos befoglalta a Balaton fölötti légteret, ilyenkor senki más nem szállhat fel Egyszerű állampolgárként, több napra szóló légtérhasználati engedélyt kért és kapott egy magyar, hogy a Balaton fölött repkedhessen, ami aztán igen abszurd helyzetet szült. A blokkolás miatt műrepülő Besenyei Péter bemutatója is elmaradhat. [Frissítve: törölhették a foglalás.]
A Haladás ügyvezetője elmondta, mi fogta meg a Mészáros-féle 2Rule mezekben Pont most kellett új mezt keresni, az ajánlat igazán kapóra jött, de hogy az egész biznisznek van-e köze ahhoz, hogy a Haladás VSE elnökének felesége Mészáros Lőrinc lánya, nem árulták el.
Tolvai Reni smink nélkül - Egész másképp néz ki a több réteg festék alatt Képeken öt fiatal, magyar énekesnő kifestve és smink nélkül.
Tűkön ül a börtönben Bróker Marcsi Az asszony enyhébb kényszerintézkedést kért, de vallomást még nem akar tenni.
Nincs kizárva, hogy terrorista támadás történt Lübeckben Az egészen biztos, hogy halálos áldozata nincs a támadásnak.
Kulcspozícióból távozik az MLSZ-alkalmazott Szélesi Zoltán a felnőtt válogatottat beugróként, az U17-es válogatottat megbízott szövetségi edzőként irányította. Új kihívásokra vágyik.