Az Oktogon környékén gyülekezik még néhány száz ember, a Hír Tv élőzi

2018. április 14. 21:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Az Oktogon felé vonulnak

Friss hírek
Van azért egy kis kordonrázás a Kossuth téren
Az Oktogon környékén gyülekezik még néhány száz ember, a Hír Tv élőzi
Lezárták az M3-as autópálya egy szakaszát Baleset miatt lezárták az M3-as autópálya Budapest felé tartó oldalát Atkárnál.
A bajnokságot vezető Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott A folytatásban magára talált a Loki is, így az egyre feszültebb hangulatú mérkőzésen változatos játékot láthatott a közönség, gólt azonban már egyik csapat sem szerzett. 
Vége a tüntetésnek, békében vonulnak haza Soros őrjöngő hívei Elmaradni látszik a kormánymédia által rettegett utcai háború.
A nép nem betiltható!- Tízezrek tüntettek a kormány ellen Diktátor! - harsogta a tömeg, a szervezők jövő szombatra új demonstrációt hirdettek.

Egy éve nem a villamostól, hanem a kormányellenes technótól visszhangzott az Oktogon Tavaly ilyenkor egészen más hangulat volt Budapesten. Válogatás az Oktogonos technobulik legjobb fotóiból, videóiból, coubjaiból.
Csalódott fiatalok ülnek a földön az Oktogon közepén

Top hírek:
Ez az amerikai nő hozzáment egy aszexuális travielőadóhoz A középiskolában jöttek össze, és a nő annak ellenére igent mondott, hogy szerelme a házas férfiak körében igen ritka hivatást talált.
Így zajlott az utolsó szabadedzés Kínában Pénteken mindkét gyakorlás Lewis Hamilton elsőségével végződött, de nagyon kicsi volt a különbség a Mercedesek és a Ferrarik között lássuk, hogyan alakulnak az erőviszonyok az időmérő előtt!
Estére meglehet a választás nem hivatalos végeredménye Ma számolják össze a külképviseleti és Magyarországon belül átjelentkezéssel voksoló választópolgárok szavazatait, amelyek azonban az április 8-i választás végeredményét érdemben nem befolyásolják.
Tizenöt év után: újabb kötet Esterházy Péter cikkeiből Közel nyolcszáz oldalas, gigantikus kötetben jelentek meg Esterházy Péter publicisztikai írásai, amelyből a Radnóti Színház irodalmi estjén hallgathatunk meg jó néhányat. Az est egyben a könyv bemutatója is.
Babos Gyula komoly maximalizmusra nevelt minket Gyászol a magyar zenész szakma.
Az évszázad arab-zsidó alkuja készülhet Egyre nyíltabban vállalja Szaúd-Arábia és Izrael az eredetileg titkos kapcsolatukat, amely új közel-keleti rend alapja is lehet.