Így provokálták a rendőröket a szombati tüntetésen

A szombaton lezajlott ellenzéki roncsderbin a magát többségnek nevező hangos kisebbség a rendőrök provokálásáért mindent bevetett.

2018. április 16. 12:38

A cikk folytatása...Friss hírek
Újlakást venne? Budapesten 400 ezres négyzetméterár alatt már nem fog kapni A fővárosban az újépítésű lakások átlagára 793.000, vidéken 414.000 Ft. A nagy beruházók gyorsabban értékesítenek, mint a kisebb ingatlanfejlesztők.
2,5 milliárdos jutalmat osztottak az ügyészségeken A Polt Péter vezette Legfőbb Ügyészségen 729 ezer volt a jutalmak átlaga.
Az EU új lépésekkel készül az amerikai-kínai kereskedelmi háborúra Az uniós külügyminiszterek álláspontot fogadtak el az EU kereskedelmi védelmi eszközeinek modernizálásáról, amely magasabb importvámok kiszabását tenné lehetővé a dömpingáruknál - közölte az Európai...
A svájci laboratórium nem kommentálja Lavrov kijelentését A svájci Spiez városában működő laboratórium nem kommentálja Szergej Lavrov orosz külügyminiszter kijelentését, amely szerint a Szkripal-ügyben vizsgálódó intézet a NATO-tagországok arzenáljában lévő vegyi anyagot talált.
Vajon miből gondolta a sofőr, hogy nem állítják meg azonnal?!
Mészáros Lőrinc a Vice újságírójának: Valószínű, hogy ön egy Soros-bérenc Talán amiatt következhetett erre, hogy Hind Hassan angolul beszélt.

Top hírek:
Marcellina és Pumped Gabo magasugrással hidalták át a három lépés távolságot A Nagy Duett új évadának párosa már gőzerővel készül az első élő adásra, a próbák szünetében pedig az is kiderült, hogy az idő előrehaladtával egyre inkább közelebb kerülnek egymáshoz. Ha kíváncsi vagy, hogy Gabo énekórára vagy konditerembe jár-e szívesebben, kattints, és nézd meg a videót!
Tüntetők csaptak össze a rendőrökkel Franciaországban Elemzők szerint a szélsőbal teszteli az utcán támogatói bázisát.
VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.
Friss! A Hatoslottó nyerőszámai a 15. héten Közel 1,3 milliárd forinttal lett gazdagabb egy szerencsés magyar....
Furcsa közleményben utasította el a Figyelő listázását a Professzorok Batthyány Köre A kormánypárti kör attól tart, hogy rossz hírét keltik emiatt az országnak.
Juhászék pénzgyűjtésre használták a tüntetést 85 milliót már összeszedtek, Juhász szerint a másra szavazók most kérnek tőlük bocsánatot.