Nagy változás jön a MÁV jegypénztáraiban

Megötszörözi jegyautomatáinak számát a MÁV, jövő nyártól csaknem négyszáz helyen a jegypénztáros helyett vagy mellett automatákkal találkozhatnak az utasok.

2018. április 16. 12:53

A cikk folytatása...Friss hírek
Videón, ahogy egy töltőtollal kényszerítenek leszállásra egy kínai utasszállító gépet A biztonsági erőknek végül sikerült lefegyverezniük a 41 éves túszejtőt.
A szívritmus is árulkodhat pajzsmirigyzavarról Olykor mindenkivel előfordul, hogy kisebb szívproblémákkal küzd - ezek közül a leggyakoribb az extra ütem. Komolyabb problémát a pitvarfibrilláció okoz, amely a felnőttek körében az egyik leggyakoribb szívműködési zavar. ...
Újlakást venne? Budapesten 400 ezres négyzetméterár alatt már nem fog kapni A fővárosban az újépítésű lakások átlagára 793.000, vidéken 414.000 Ft. A nagy beruházók gyorsabban értékesítenek, mint a kisebb ingatlanfejlesztők.
Kormányzati informatika: Nincs más választás Az ember nagy löttyös indulattal elhatározza, hogy most aztán megmondja, kimondja, odamond, mert ez így nem mehet tovább, ez tűrhetetlen. Aztán lehiggad, anyagot gyűjt, olvas, utánaolvas, beleolvas, telefonál egyet, kettőt, többet, órákat cseveg okosabbnál okosabb emberekkel... Mígnem rájön, hogy nem is a valasztas.
2,5 milliárdos jutalmat osztottak az ügyészségeken A Polt Péter vezette Legfőbb Ügyészségen 729 ezer volt a jutalmak átlaga.
Nagy változás jön a MÁV jegypénztáraiban Megötszörözi jegyautomatáinak számát a MÁV, jövő nyártól csaknem négyszáz helyen a jegypénztáros helyett vagy mellett automatákkal találkozhatnak az utasok.

Top hírek:
Marcellina és Pumped Gabo magasugrással hidalták át a három lépés távolságot A Nagy Duett új évadának párosa már gőzerővel készül az első élő adásra, a próbák szünetében pedig az is kiderült, hogy az idő előrehaladtával egyre inkább közelebb kerülnek egymáshoz. Ha kíváncsi vagy, hogy Gabo énekórára vagy konditerembe jár-e szívesebben, kattints, és nézd meg a videót!
Tüntetők csaptak össze a rendőrökkel Franciaországban Elemzők szerint a szélsőbal teszteli az utcán támogatói bázisát.
VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.
Friss! A Hatoslottó nyerőszámai a 15. héten Közel 1,3 milliárd forinttal lett gazdagabb egy szerencsés magyar....
Furcsa közleményben utasította el a Figyelő listázását a Professzorok Batthyány Köre A kormánypárti kör attól tart, hogy rossz hírét keltik emiatt az országnak.
Juhászék pénzgyűjtésre használták a tüntetést 85 milliót már összeszedtek, Juhász szerint a másra szavazók most kérnek tőlük bocsánatot.