Az ellenzék tüntetését a civilek helyett az MSZP szervezte meg Soros pénzéből

A szombati, újraválasztást követelő ellenzéki "civil" tüntetés egyik vezérszónoka a netadó elleni tüntetés megszervezéséről ismertté vált Gulyás Balázs volt, aki Gurmai Zita MSZP-s európai parlamenti képviselő fia, szoci politikus, a ballib párt internetes kampányainak egyik koordinátora, aki egészen véletlenül a szocialista párt mobilflottájának a tagja.

2018. április 16. 13:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ismét Brüsszelben tárgyalt Soros György A politikus legutóbb február elején járt a belga fővárosban.
Ortodox keresztények tiltakoznak hívőtársuk, Perczel István vallástörténész Soros-listázása miatt Szerintük a pártállami időket idézi az ügy.
Vége a tüntetésnek, békében vonulnak haza Soros őrjöngő hívei Elmaradni látszik a kormánymédia által rettegett utcai háború.
Utoljára egy szerb háborús bűnös nevezte idegen ügynöknek a vajdasági akadémikust, aki felkerült a Figyelő listájára A magyar nyelvű egyetemi oktatás egyik megteremtője, a kulturális autonómia egyik fontos szószólója. De fontosabb, hogy Soros.
Chikán Attila: Fenyegető, hogy olyan akadémikusokat és civileket listáznak, akik nem is politizálnak Orbán Viktor egykori minisztere elcsukló hangon kérte számon a Fideszen a Soros-listát, amelyre ő is felkerült.
Új kormányzás lesz - erősítette meg a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter - a nap hírei Országgyűlési frakciószövetség létrehozását javasolta a Párbeszéd és az MSZP között a szocialisták távozó elnöke. Megkaphatják elmaradt munkabérüket és végkielégítésüket a Malév dolgozói.

Új kormány jön létre, nagy részben új emberekkel, új struktúrával - jelentette be Orbán Viktor - a nap hírei Az MSZP, a Jobbik, a DK és az LMP is vizsgálatokat sürget, mert kétségesnek tartják a választás lebonyolításának tisztaságát. Megszűnik a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió.
Gőgös Zoltán is döntött, nem lesz MSZP-s képviselő Harangozó Tamásnak adja át parlamenti helyét, de a pártból nem lép ki.
Mindjárt sajtótájékoztatót tart az MSZP vezérkar Már csak erre vár itt mindenki gyászos hangulatban
Morvai: az EU migránsáradattal készül április 8-ra Morvai Krisztina független EP-képviselő szerint hatalmas az izgalom Brüsszelben: sikerül-e április 8-án megtörni, térdre kényszeríteni Magyarországot, s elárasztani hazánkat afrikai és közel-keleti be...
Kunhalmi: A fideszesek meg akarnak menekülni az igazságszolgáltatás elől. Ne hagyjátok, magyarok! Karácsony Gergely azt mondta, 9-én biciklivel fog betekerni a miniszterelnökségre. Kampányt zárt az MSZP-Párbeszéd.
Karácsony, Szél és Vona egymás kaparós sorsjegyét méricskélte Orbán Viktor nélkül vitázott az MSZP-Párbeszéd, a Jobbik és az LMP jelöltje.