Egy újságíró különös halála Putyin országában

A hivatalos rendőrségi szerint a leleplező cikkeket jegyző férfi öngyilkos lett.

2018. április 16. 14:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A hidegháború küszöbén: Putyin oligarcháit támadja az újabb amerikai szankciós kör Akár már ma Vlagyimir Putyin orosz elnökhöz közelálló oligarchákra és az orosz kormány tagjaira is újabb szankciókat jelenthet be az Egyesült Államok kormánya és ez minden eddiginél agresszívebb...
A magyarországi demokráciadeficit az USA-t is fenyegeti Magyarországon leépül a demokrácia, Orbán rendszere a félelemkeltésre a korrupcióra és a sorosozásra épül. A magyarországi fejlemények az USA biztonságát is fenyegetik, Orbán ugyanis Putyin legfőbb e...
Oroszország hamarabb leszállítja a légvédelmi rendszereket Törökországnak Putyin szerint a az Sz-400-asok közös gyártása, illetve a technológia exportja nem bizalmi, hanem kereskedelmi kérdés.
A Fehér Ház megerősítette, hogy Donald Trump találkozóra hívta az orosz elnököt A Fehér Ház szóvivője megerősítette hétfőn, hogy Donald Trump elnök nemrég találkozóra hívta Vlagyimir Putyin orosz elnököt.
Putyin elfogadta a kemerevói kormányzó lemondását A kemerovói Zimnyaja Visnya üzletközpontban múlt vasárnap kitört tűz következtében 64 ember, köztük 41 gyerek vesztette életét és 79-en megsérültek.
Kemerovo után: Putyin Oroszországa ismét elbukott, de ezt már kevesebben kérik számon Putyin egyre csak azt erősíti, hogy az országban ő dönt mindenről: ő védi meg a polgárokat a külföldtől, ő foglalta vissza a Krímet Ukrajnától, ő emeli meg a nyugdíjakat. Most sokak szemében ő tehet ...

Trump megüzente Putyinnak, az USA nyeri a nukleáris fegyverkezési versenyt Donald Trump amerikai elnök állítólag figyelmeztette Vlagyimir Putyin orosz államfőt, hogy az USA képes megnyerni egy esetleges nukleáris fegyverkezési versenyt.
Az orosz demokrácia meghalt, de Putyin sem él örökké Látszólag semmi nem veszélyezteti az újraválasztott elnök hatalmát, de a háttérben már azt találgatják, mi jön Putyin után.
Egyelőre nem folynak tárgyalások az orosz-észak-koreai találkozóról Egyelőre nem folynak tárgyalások egy Vlagyimir Putyin orosz elnök és Kim Dzsong Un észak-koreai vezető közötti találkozó lehetőségéről - közölte a Kreml szóvivője újságírókkal szerdán Moszkvában.
Ezrek tüntettek Putyin ellen, a plázatűz miatt Csak egy térdre ereszkedő orosz tisztviselő tudta megnyugtatni az érthetően ingerült tömeget.
Összefog a nyugati világ Putyin ellen: sorra utasítják ki az orosz diplomatákat Donald Trump elrendelte hatvan orosz diplomata kiutasítását az Egyesült Államokból és a seattle-i orosz konzulátus bezárását válaszul a Szergej Szkripal volt orosz-brit kettős ügynök és lánya elleni.....
Putyin szóvivője sértetten tagad Felháborítónak nevezi, hogy őket gyanúsítják a Nagy-Britanniában élő, átállt egykori orosz kém megmérgezésével.