Tömegbaleset volt Leányfalunál

Két személyautó és két teherautó ütközött.

2018. április 16. 16:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Tömegbaleset volt Leányfalunál Két személyautó és két teherautó ütközött.
Mészáros Lőrinc embere otthagyja az Echo TV-t Csík Zoltán igazgatósági tag távozik a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó csatorna vezetőségéből.
Szerdán megalakítja frakcióját az MSZP Küldtek meghívót a közös listán bejutott párbeszédes és liberális képviselőknek is.
Kezdődik: Horváth Csaba bedobta az előválasztás ötletét az önkormányzati választásokra Az MSZP-s politikus szerint a VIII. és XV. kerületi időközi polgármester-választásokra már előválasztáson kiválasztott jelöltekkel kell indulni.
Hatalmas galibát okozott, miközben megpróbált eliszkolni a rendőrök elől Elfogtak egy férfit, aki először autójával megpróbált elmenekülni a rendőri ellenőrzés elől Tinnyén. Lelécelés közben több közúti balesetet is okozott.
Betonlap ütött agyon egy gyereket Szentdomonkoson Az elrejtett cigit akarták megszerezni.

Tömegkarambol, útzár a 11-esen Négy jármű ütközött össze Leányfalunál

Top hírek:
Lehet, hogy VV Fanni holttestét találták meg a tóban Meggyilkolták és megcsonkították a Fertő tóból előkerült nőt.
Juhászék pénzgyűjtésre használták a tüntetést 85 milliót már összeszedtek, Juhász szerint a másra szavazók most kérnek tőlük bocsánatot.
Zebrán gázolták el az anyát és kisgyermekét Nagykanizsán A sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott.
Elvette Simicska a VEZ-001-et Vonától, nem használhatja többet az Audit Bayer Zsolt számolt be Simicska ellentmondást nem tűrő büntetőakciójáról. Dühös a Jobbik gazdája.
Esővel indul sokfelé a hét, de marad a 20 fok feletti csúcs Kisebb esőre, záporra továbbra is számíthatunk.
Pécsen és Debrencenben is sokan tüntettek a kormány ellen A szombati, budapesti tüntetés szervezőinek és résztvevőinek példáját vasárnap két vidéki városban is követték.