Toxikus sokk szindróma miatt kellett amputálni a modell lábát: a tamponhasználat legijesztőbb veszélye

A toxikus sokk szindróma végzetes következményekkel járhat, ezért nagyon oda kell figyelni a tamponhasználat alatt.

2018. április 16. 17:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Mészöly Géza szinte verhetetlen teqballban Egyre népszerűbb hazánkban a teqball, ami valahol érthető is, hiszen magyar találmány. Az egykori válogatott futballista, Mészöly Géza egyike a domború asztalon vívott látványos lábteniszt igen magas szinten űzőknek.
Toxikus sokk szindróma miatt kellett amputálni a modell lábát: a tamponhasználat legijesztőbb veszélye A toxikus sokk szindróma végzetes következményekkel járhat, ezért nagyon oda kell figyelni a tamponhasználat alatt.
Lecsapott az országra a szaharai homok, okozhat nehézségeket - Videó Keresztbe tesz az időjárás.
Miss World Hungary Keresik Miss World Hungary 2018-at!
Álmodj velem! - 71. rész Eligio közeledni próbál Carmenhez. Pablo elkeseredésében Maia-hoz fordul segítségért. Federico gyanítani kezdi, hogy Maia-nak viszonya van, ezért mindent elkövet annak érdekében, hogy visszahódítsa.  
Eddig azt hitte, jól tud ruhát hajtogatni? Tévedett! videó Önnek is elege van abból, hogy hiába hajtogatja össze ruháit, itt-ott mindig gyűrött marad? Szekrénye akasztós részében már nincs több hely, a polcokról viszont szó szerint kifolyik a ruha? Nézze meg, hogyan csinálja egy profi, és tanulja el ön is trükköket!  Az elképesztő videóra egyébként a Trending Videos of the World Facebook-oldalán találtuk.

Top hírek:
VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.
Tóth Andi villantós ruhában szerepelt a tévében - Nem sokat bízott a fantáziára Tóth Andi mintha viselt is volna ruhát, meg nem is A Nagy Duettben.
Péntek 13 Az utolsó pillanatban menekült meg a haláltól Polyák Lilla és Gömöri András Máté A színésznő és párja, Gömöri András Máté a riasztónak köszönheti az életét, valószínűleg az új páraelszívójuk lehetett a probléma okozója.
Jennifer Aniston irtó dögös volt az esküvőn - Szexi ruhában vonta magára a figyelmet A válása után ilyen szexi szettben kapták le a színésznőt.
Szupergyors bögrés, gyümölcsös süti: sokáig puha marad Még a mérleget sem kell elővenned! A bögrés, gyümölcsös süti szép magasra feljön, és pillekönnyű lesz.
Lángoló olajsütő, rázós borotva Túlmelegedhet az egyik olajsütő, ezért visszahívta az áruházlánc, amelyik forgalmazta. De találtak nagyon sok hajszárítót is az ellenőrök, amelyek szintén túlmelegednek és kigyulladhatnak, illetve borotvát és hosszabbítót, amelyek áramütést okozhatnak. Volt, akinek majdnem kiégett a lakása egy hibás mosógép miatt, Jándon pedig zárlatos hűtő miatt égett le egy család .