Így közeledik az USA a G-naphoz

Példátlan dolgokat vág egymás fejéhez James Comey, az FBI tavaly elbocsátott igazgatója, és Donald Trump amerikai elnök. Az első két forduló alapján szinte biztosra vehető, hogy lesznek újabb körök is, s a hangnem még személyeskedőbb és durvább lesz. Comey egy célját mindenesetre már elérte, sikerült nagy reklámot csapni a washingtoni elitről, de leginkább Trumpról szóló könyvének.

2018. április 16. 17:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Már a Clinton-Lewinsky-affért is vizsgálta Trump újabb főbírójelöltje A republikánus politika Forrest Gumpjaként is emlegetik az 53 éves jogászt, Brett Kavanaugh-t, aki az utóbbi negyedszázad számos meghatározó eseményénél fontos háttérszerepet játszott, ám a tevékenys...

Trump: Elképzelhetetlen, hogy titokban hangfelvételt készített az ügyvédem Az amerikai elnök szerint maga a lerohanás se tűnik életszerűnek, de az FBI érvényes házkutatási paranccsal rohanta le egykori ügyvédjét.
Mit tippel, kinek a képe ugrik fel, ha rákeres az idióta szóra? Trump-ellenes aktivisták elintézték, hogy az amerikai elnök fotói legyenek ilyenkor az első találatok.
Donald Trump meghívta Washingtonba Vlagyimir Putyint A bejelentés előtti órákban szavazta meg az amerikai szenátus egyhangúlag azt a határozatot, amely elutasítja Vlagyimir Putyin hétfőn tett javaslatát.
Donald Trump nagy eredményekre számít a helsinki csúcstalálkozó után Az amerikai elnök Twitteren azt írta: sok fontos témát vitatott meg Putyinnal.
Washingtonban tárgyal Juncker és Trump a transzatlanti kereskedelmi kapcsolatokról A védővámokról és a kereskedelmi konfliktusról is szó lesz.

Trump szerint vége a rossz kapcsolatnak Donald Trump amerikai elnök „termékeny párbeszédnek” minősítette a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tartott hétfői találkozóját.
Először fog négyszemközt tárgyalóasztalhoz ülni Putyin és Trump Hétfőn a finn fővárosban tartják az amerikai-orosz csúcstalálkozót, az elemzők és a nagyvilág igen kíváncsian várják az eseményt. Lássuk, mit lehet tudni, illetve mit lehet még csak sejteni a találkoz...
Trump megint hihetetlen - megvan, hogy készül találkozójára Putyinnal Igazából meg sem kell lepődni azon, hogyan készül Donald Trump a Vlagyimir Putyinnal esedékes, fontos találkozóra.
Kabarét rendezett Trump, amikor Erzsébet királynő végigvezette a díszőrség előtt Nem igazán volt meg az összhang.
Történelmi csúcson a Nasdaq, a Facebook és az Amazon Tetszett a tőzsdéknek Donald Trump mai formája, több papír is új árfolyamcsúcsokig szárnyalt.
Trump kétszer annyi pénzt követelne a NATO-tagállamoktól Az eddigi két százalék helyett négyet kellene költeni a hadseregre.