A színésznő élő adásban jelentette be, hogy babát vár - Másodszorra lesz anya Claire Danes

Claire Danes azt nem árulta el, hogy kislányt vagy kisfiút hord-e a szíve alatt.

2018. április 19. 10:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Terminátor 3. - A gépek lázadása - teljes film Rendező: Jonathan Mostow Szereplők: Arnold Schwarzenegger, Nick Stahl, Michael Biehn, Claire Danes, Kristanna Loken 

Terminátor 3. - A gépek lázadása - július 30., hétfő, 21,00 Szereplők: Arnold Schwarzenegger, Nick Stahl, Michael Biehn, Claire Danes, Kristanna Loken

Friss hírek
Soroksári gyilkosság: Remegő kézzel jött ki a rendőr a helyszínről A soroksári bicikliút közepén áll, s megtörve mutatja Krisztina utolsó perceinek helyszínét Kardos Lajos. A fiatalon megözvegyült férfi egy hónap híján öt éve veszítette el a feleségét, a Bors munkatársával most újra kilátogatott oda, ahova a legfájdalmasabb emlékek kötik.
Dárdai Pál: nyugdíjas állás a kapitányi poszt Kapitánytörténelem Magyarországon az egyik legtöbbet kritizált állás a labdarúgó-kapitányé. Sorozatunkban korábbi magyar szakvezetőkkel idézzük a múltat, és azt, hogy azóta mi történt velük. Dárdai Pál a soros.
Liptai: Ádám az életem végéig a társam lesz Igencsak szerelmes hangulatban ért haza a tengerentúlról a színésznő és férje, akik családostól, barátokkal utaztak a nászútra. Bár tízen voltak, azért jutott idő a romantikára is.
Bombaparty Maryvel - III. 9. rész Zenés szórakoztató műsor
Harag - augusztus 24., péntek, 21.55 Ajánló - Szereplők: Brad Pitt, Shia LaBeouf, Michael Pena, Logan Lerman, Jon Bernthal 
Megasztár III. Döntő - 9. rész Tehetségkutató műsor

Rómeó és Júlia - július 29., vasárnap, 18.30 Ajánló - Szereplők: Leonardo DiCaprio, Claire Danes, Brian Dennehy, John Leguizamo, Paul Rudd 
Kőkemény család - augusztus 18., szombat, 16.30 Ajánló - Szereplők: Diane Keaton, Sarah Jessica Parker, Craig T. Nelson, Luke Wilson, Dermot Mulroney, Claire Danes, Rachel McAdams

Top hírek:
Puha, omlós, áfonyás, fehér csokis muffin: jobb, ha egyszerre dupla adagot készítesz Az áfonyás, fehér csokis muffin igazi édes kényeztetés, csak kapkodod egyiket a másik után.
"Mi ez a has?" - Selena Gomez bikinis fotóján röhög a világ Filmet forgat, neves cégek kampányarca, ha pedig ideje engedi, a barátaival utazgat. Most ismét rajta nevetnek az internetezők.
Ropogós, fűszeres, grillezett pulykaszárny: ez a pác valami csúcs Ha nem akarsz drága húsokat sütögetni, de eddig idegenkedtél a pulykaszárnytól, itt az idő, hogy ezt kipróbáld!
Zamatos, kolbászos kelkáposztaleves, amiből szívesen repetázol Ez a kolbászos kelkáposztaleves még a frankfurtinál is finomabb, könnyen és egyszerűen elkészítheted.
Szívfacsaró: így végeznek magukkal fogságban az édes kis koboldmakik A vadon élő cuki állatoknak sokszor az a vesztük, hogy olyan cukik. Mindenki látni akarja őket a természetes élőhelyükön vagy ami még rosszabb otthon, a ketrecben. És ebbe szó szerint belehalnak, sőt kihalnak. A Fülöp-szigeteki koboldmakik egyenesen saját magukat ölik meg fogságban. Szomorú cikk következik.
Fixi, Foxi és barátaik - hétköznap 12.55 Ajánló - Rájuk mindig számíthatsz. Még akkor is, ha épp galibát kell okozni valahol! Fixi, Foxi és barátaik: hétköznap délutánonként 12.55-kor a Kiwi TV-n!